Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου: “Δεν έχουμε ρέντα, με ΑΠΟΕΛ ο νικητής μένει ζωντανός”
Δημητρίου: “Δεν έχουμε ρέντα, με ΑΠΟΕΛ ο νικητής μένει ζωντανός”

Δημητρίου: “Δεν έχουμε ρέντα, με ΑΠΟΕΛ ο νικητής μένει ζωντανός”

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα Στα ΣΠΟΡ» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Για την ισοπαλία με τον Άρη: «Έμειναν τρία παιχνίδια και οι βαθμολογικές διαφορές είναι οι ίδιες. Το κρίμα και η απογοήτευση σε εμάς είναι γιατί κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση στα πλέι οφ, έστω κι αν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ βάλαμε μεγάλη πίεση στον Άρη. Ήρθε η αποβολή και εκεί δυσκόλεψε το έργο μας απέναντι σε μια ομάδα με τα τρεξίματα και την αθλητικότητα του Άρη. Παρόλα αυτά έγινε μεγάλη προσπάθεια. Ότι πήγαινε μέσα, το έβγαζε ο Άλβες. Στέκομαι κυρίως στη φάση με τον Τρισκόφσκι. Δεν ήρθε η ανατροπή, κρατάμε την προσπάθεια και συνεχίσουμε».

Για τη συνέχεια: «Τώρα οφείλουμε να δούμε τη ρεαλιστική βαθμολογική κατάσταση και τον Απόλλωνα που μπαίνει κι αυτός στο κόλπο. Είναι τα πάντα ανοιχτά, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Δεν μπορείς να δεις πέραν από το επόμενο παιχνίδι. Είναι πολύ ρευστό το σκηνικό. Με μια νίκη κάνεις το πλέον αποφασιστικό βήμα για την Ευρώπη, με ήττα κινδυνεύεις να χάσεις τα πάντα. Μετράει μόνο το επόμενο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε το ΑΠΟΕΛ, ο νικητής σ’ αυτό το παιχνίδι, αν υπάρξει, θα παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση των στόχων του. Ο χαμένος θα δυσκολέψει πολύ το έργο του κι αυτό δεν το θέλουμε. Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε ούτε ρέντα, το είπε και ο προπονητής μας. Ο αγώνας με τον Άρη είναι οδηγός για μας ενόψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Για να πάρουμε το πρωτάθλημα θα πρέπει να νικήσουμε τα τελευταία τρία παιχνίδια και ο Άρης να κάνει δύο ήττες, είναι το μοναδικό σενάριο».

Για τη μάχη του τίτλου και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια: «Πριν καιρό το έλεγα ότι θα πάει μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Είναι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τα πάντα και μπορούν να χάσουν τα πάντα. Λέω τέσσερις ομάδες γιατί ο Άρης έχει εξασφαλίσει το ένα από τα τρία ευρωπαϊκά εισιτήρια μέσω του πρωταθλήματος».

Για τα αγωνιστικά: «Θα είναι τα ίδια δεδομένα, με τους Εγγλέζου και Άλτμαν, συν την απώλεια του Γκαρσία που αποβλήθηκε».

Send this to a friend