Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αεροπορική σύνδεση Λάρνακα – Κουβέιτ με Jazeera Airways
Αεροπορική σύνδεση Λάρνακα – Κουβέιτ με Jazeera Airways

Αεροπορική σύνδεση Λάρνακα – Κουβέιτ με Jazeera Airways

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Την αεροπορική σύνδεση της Κύπρου με το Κουβέιτ, από την εταιρεία Jazeera Airways, εν’ όψει της φετινής καλοκαιρινής περιόδου, ανακοίνωσε η Hermes Airports.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου, η Jazeera είναι μια χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, με έδρα το Κουβέιτ, η οποία πρόσφατα πρόσθεσε τη Λάρνακα στο δίκτυο των νέων ευρωπαϊκών της προορισμών.

Ιδρύθηκε το 2004 κι εξυπηρετεί περισσότερους από 50 προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την κεντρική και νότια Ασία και την Ευρώπη, διαθέτοντας μια σύγχρονη σειρά αεροσκαφών Airbus A320 και A320neo.

Οι πτήσεις από και προς το Κουβέιτ ξεκίνησαν στις 29 περασμένου Απριλίου. Τα δρομολόγια προς Λάρνακα, θα διεξάγονται δύο φορές την εβδομάδα μέχρι τις 27 Μαΐου 2023, ενώ θ’ αυξηθούν σε τρεις φορές την εβδομάδα από τις 29 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2023.

Η Μαρία Κουρούπη, ανώτερη διευθύντρια αεροπορικής ανάπτυξης και επικοινωνίας της Hermes Airports χαιρέτησε την προσθήκη του Κουβέιτ στο δίκτυο του αεροδρομίου Λάρνακας, κάτι που, όπως είπε, αποτελούσε μακροχρόνια επιθυμία του επιβατικού κοινού.

«To νέο δρομολόγιο προσφέρει στους ταξιδιώτες από την Κύπρο περισσότερες επιλογές για να εξερευνήσουν το Κουβέιτ και την ευρύτερη δυτική περιοχή της Ασίας, ενώ παράλληλα προσφέρει στους ταξιδιώτες από το Κουβέιτ την ευκαιρία να ανακαλύψουν την ομορφιά της Κύπρου. Είμαστε βέβαιοι ότι το νέο δρομολόγιο θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για το ταξιδιωτικό κοινό», επισήμανε.

Από την πλευρά του, ο Rohit Ramachandran, διευθυντικό στέλεχος της Jazeera Airways δήλωσε ότι η συμπερίληψη της Λάρνακας στην λίστα των ευρωπαϊκών προορισμών της εταιρείας για την επερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν παρέχει στους ταξιδιώτες από το Κουβέιτ έναν άλλο προορισμό με μια σύντομη και οικονομική πτήση. «Με την προσθήκη της Λάρνακας, εξυπηρετούμε πλέον 63 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την κεντρική και νότια Ασία και την Αφρική», πρόσθεσε.

Τέλος, ο Νίκος Γρύλος, Chief Executive Officer της Skyserv Κύπρου σχολίασε: «Προσβλέπουμε σε μια γόνιμη συνεργασία που θα προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο αεροδρόμιο Λάρνακας και στη Hermes Airports.

Είμαστε ευχαριστημένοι, διότι η παρουσία και οι δραστηριότητες της Skyserv συνέβαλαν με συγκεκριμένα στοιχεία στο να καταστούν ανταγωνιστικές οι υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης, επιτρέποντας σε περισσότερες αεροπορικές εταιρείες, να εισέλθουν στην αγορά και να συμπεριλάβουν την Κύπρο στους προορισμούς τους.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στην ενίσχυση των δυνατοτήτων της χώρας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού, προσφέροντας στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία χειρισμού», κατέληξε.

 

 

 

 

Send this to a friend