Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Συγκίνησε όλη την Κύπρο η μικρή Αικατερίνη, διοργανώνονται δειγματοληψίες
Συγκίνησε όλη την Κύπρο η μικρή Αικατερίνη, διοργανώνονται δειγματοληψίες

Συγκίνησε όλη την Κύπρο η μικρή Αικατερίνη, διοργανώνονται δειγματοληψίες

Το ανθρώπινο της πρόσωπο καλείται να δείξει για ακόμη μια φορά η Κύπρο, συμβάλλοντας στον αγώνα κατά της λευχαιμίας που δίνει η μικρή Αικατερίνη.

Η έξι μηνών Αικατερίνη από το Λιοπέτρη ψάχνει για συμβατό δότη για μεταμόσχευση μυελού των οστών και η ΠΑΣΥΝΟ σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, διοργανώνουν αύριο Παγκύπρια εκστρατεία δειγματοληψίας.

Η συλλογή δειγμάτων θα πραγματοποιηθεί αύριο από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα σε όλα τα εμπορικά κέντρα της Κύπρου και στις υπεραγορές Κόκκινος στην Ελεύθερη Αμμόχωστος.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΣΥΝΟ, Θεόδωρος Πετέλης, μέσα από την εκπομπή Alpha Καλημέρα, κάλεσε όλα τα άτομα ηλικίας 18 – 45 ετών, να προσέλθουν στα έξι καθορισμένα σημεία και να προσφέρουν δείγμα μυελού των οστών. Πρόκειται, όπως είπε, για μια απλή, ανώδυνη και σύντομη διαδικασία.

Διευκρίνισε μάλιστα πως οι εθελοντές θα μπορούν να είναι δότες μυελού των οστών για το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά παράλληλα τα στοιχεία τους φυλάσσονται στο αρχείο δοτών μυελού των οστών του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, έτσι ώστε το δείγμα που θα προσφέρουν να μπορεί να  χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άνθρωπο ανά τον κόσμο.

Όλα τα δείγματα θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο από εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό.

Οι δειγματοληψίες θα πραγματοποιηθούν αύριο σε 6 σημεία:

NICOSIA MALL (Κοκκινοτριμιθιά)
MALL OF CYPRUS (Λατσιά)
METROPOLIS MALL (Λάρνακα)
MY MALL LIMASSOL (Λεμεσός)
KINGS AVENUE MALL (Πάφος)
Υπεραγορά Κόκκινος (Παραλίμνι)

Πηγή: alphanews

Send this to a friend