Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Έλα να περπατήσουμε το μονοπάτι «Τρία Χωρκά στις Θκυό Μούττες» με βήμα… φιλανθρωπικό
Έλα να περπατήσουμε το μονοπάτι «Τρία Χωρκά στις Θκυό Μούττες» με βήμα… φιλανθρωπικό

Έλα να περπατήσουμε το μονοπάτι «Τρία Χωρκά στις Θκυό Μούττες» με βήμα… φιλανθρωπικό

Τα Κέντρα Νεότητας τριών από τα ομορφότερα χωριά της Κύπρου, οργανώνουν εξόρμηση και θα περπατήσουν το μονοπάτι της φύσης «Παυλιάδες – Δύο Μούττες», το οποίο εμπίπτει στην περιοχή της Λευκωσίας, στο δάσος του Μαχαιρά. Το μονοπάτι είναι μέτριας δυσκολίας (βαθμός δυσκολίας 2), γεγονός που το κάνει προσιτό σε παιδιά με συνοδεία και κατοικίδια.

Στις 23 Απριλίου λοιπόν, η ώρα 10:00 π.μ., οι διοργανωτές θα περιμένουν τους συμμετέχοντες στην είσοδο του κυκλικού μονοπατιού, για μια βόλτα με διάρκεια περίπου 75 λεπτών.  (Είσοδος μονοπατιού σε Google Maps: http://bitly.ws/CbzI)

Αφορμή της διοργάνωσης αυτή, αποτελεί η φιλανθρωπική στήριξη του ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου (Αρ. Μητρώου 250). Για τον λόγο αυτό, το κόστος συμμετοχής έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ, ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν συμβολικά ένα δροσιστικό ποτό και ένα κεραστικό για να καταναλώσουν στη διαδρομή. (Εισφορές θα γίνονται δεκτές ανεξάρτητα από τη συμμετοχή στη δραστηριότητα).

Την πεζοπορία θα συνοδεύουν εθελοντές πρώτοι βοηθοί της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Reaction για σκοπούς ασφάλειας και υποστήριξης, ενώ τελεί υπό ενημέρωση και έχει δοθεί σχετική συγκατάθεση από το Τμήμα Δασών. Η ασφάλεια όλων είναι σημαντική για μας.

Η πρωτοβουλία είναι ιδέα των Κέντρων Νεότητας των χωριών Οδούς, Πολιτικού και Αγρού. Μια διοργάνωση από νέους, η οποία αξίζει τη στήριξη όλων μας.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/3K2szc8.

Send this to a friend