Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Ανδρέας Μωυσέως κάνει δυναμική είσοδο στη δισκογραφία – Δευτέρα του Πάσχα η επίσημη παρουσίαση στη Λάρνακα
Ο Ανδρέας Μωυσέως κάνει δυναμική είσοδο στη δισκογραφία – Δευτέρα του Πάσχα η επίσημη παρουσίαση στη Λάρνακα

Ο Ανδρέας Μωυσέως κάνει δυναμική είσοδο στη δισκογραφία – Δευτέρα του Πάσχα η επίσημη παρουσίαση στη Λάρνακα

Με τραγούδια ιδιαίτερα, γεμάτα ευαισθησίες, τα οποία όχι μόνο προκαλούν αίσθηση, αλλά κερδίζουν αμέσως τον ακροατή και αγγίζουν την ψυχή του καθενός ξεχωριστά, ο Ανδρέας Μωυσέως εισέρχεται δυναμικά στη δισκογραφία πραγματοποιώντας τη δική του επίσημη πρώτη δισκογραφική δουλειά στον χώρο.

Πρόσφατα έχει κυκλοφορήσει το πρώτο του single με τίτλο “Σταθμός” σε μουσική του ίδιου, το οποίο ήδη έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί, διαγράφοντας τη δική του πορεία επιτυχίας. Πρόκειται για ένα pop rock τραγούδι σε στίχους του Χριστόδουλου Ιεζεκιήλ που εκφράζουν το συναίσθημα της αναζήτησης.

Τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει επίσης το δεύτερο του single υπό τον τίτλο “Τα Πρέπει” του οποίου  υπογράφει ο ίδιος τη μουσική και τους στίχους.

Δευτέρα του Πάσχα στο Savino Live

Και τα δυο τραγούδια αποτελούν μια αρχική γεύση της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς “Σταθμός”, η οποία θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένη τη Δευτέρα του Πάσχα 17/4 στις 21:00 στο Savino Live στη Λάρνακα, υπό τους ήχους της μπάντας του.

Παίζουν οι μουσικοί:

Μιχάλης Νικολάου – ηλεκτρική κιθάρα

Αντρέας Αντωνίου – ηλεκτρικό μπάσο

Γιώργος Ζένιος – τύμπανα

Μιχάλης Μιχαήλ – πλήκτρα

Θέλιος Γεωργίου – τρομπέτα

Κλεάνθης Δημητρίου – τρομπόνι

Ακούστε τα τραγούδια εδώ:

 

ΣΤΑΘΜΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=V8f1vgV4k_A

 

https://open.spotify.com/track/1lU8pbW6Uw9tTxZonhAb0c?si=2b1e196e658c434e

 

“ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ”

https://www.youtube.com/watch?v=YNiXfN02Cxs

 

https://open.spotify.com/track/5Luo2dI1JszhK15F8gAL6C?si=67149e4bf1454bea

 

Βιογραφικό Ανδρέα Μωυσέως

 

Ο Ανδρέας Μωυσέως γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα. Από μικρός άρχισε να ασχολείται με τη μουσική παρακολουθώντας μαθήματα κιθάρας και έπειτα φωνητικής.

Συμμετείχε σε συγκροτήματα ως βασικός τραγουδιστής. Το 2011 πήρε το πρώτο παγκύπριο βραβείο στον Διαγωνισμό Σύνθεσης “ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ” με το τραγούδι “Πιό πέρα απ’ το κοντά”. Στη συνέχεια ξεκινάει σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων. Η αγάπη του για τη μουσική τον έκανε να ταξιδέψει στην Αθήνα λαμβάνοντας μέρος στο “The Voice of Greece 2” αρχικά στην ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου και στη συνέχεια στην ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη (Stavento).

Επέστρεψε στη Κύπρο για να λάβει μέρος στο φιλανθρωπικό διαγωνισμό του Mega Dansing for you 5 και παράλληλα δημιουργεί δικό του υλικό και τραγουδάει με τη μπάντα του σε διάφορες μουσικές σκηνές.

Ακολουθήστε τον Ανδρέα Μωυσέως στα Social Media.

 

Facebook: https://www.facebook.com/moyseosandreas

Instagram: https://www.instagram.com/andreasmoyseos

Twitter: https://twitter.com/andreasmoyseos

 

Send this to a friend