Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ενδιαφέρον Ισραηλινών επιχειρηματιών αγοραπωλησίας ακινήτων για επενδύσεις στη Λάρνακα
Ενδιαφέρον Ισραηλινών επιχειρηματιών αγοραπωλησίας ακινήτων για επενδύσεις στη Λάρνακα

Ενδιαφέρον Ισραηλινών επιχειρηματιών αγοραπωλησίας ακινήτων για επενδύσεις στη Λάρνακα

 

 

ΓΡΑΦΕΙ o ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Το ζωηρό ενδιαφέρον Ισραηλινών επιχειρηματιών για να επενδύσουν στη Λάρνακα και στην Κύπρο γενικότερα, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει αποστολή του Δήμου Λάρνακας, η οποία ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση του Ισραηλινού επιχειρηματία Ori Huna, του ομίλου «Shuna Group LTD», φιλοξενήθηκε πρόσφατα στο Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο μεγάλης εκδήλωσης που αφορούσε την αγοραπωλησία ακινήτων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πέραν των 1.500 επιχειρηματιών, με σκοπό να διερευνήσουν τις ευκαιρίες επένδυσης σε ακίνητα στο νησί μας.

 

Ειδικά από το περίπτερο του «Shuna Group», οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις αναπτύξεις που ο εν λόγω όμιλος ετοιμάζει μελλοντικά σε παραλιακές τοποθεσίες της Λάρνακας.

Πρόκειται για έργα που βρίσκονται υπό μελέτη και προγραμματίζονται σε συνιδιοκτησία μ’ εταιρείες από το Ισραήλ, οι οποίες προτίθενται να επενδύσουν στις πολλά υποσχόμενες περιοχές της πόλης, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται, κυρίως, στον τομέα της αγοράς διαμερισμάτων.

Ο όμιλος «Shuna Group» ιδρύθηκε στην Κύπρο το 2018 και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, εξεύρεση, πώληση και διαχείριση ακινήτων.

Τα τελευταία χρόνια επενδύει στην Κύπρο με στόχευση την Λάρνακα με ιδιόκτητα έργα τα οποία βρίσκονται υπό μελέτη.

Στην αντιπροσωπεία του Δήμου Λάρνακας συμμετείχαν ο δημοτικός μηχανικός και διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών Ανδρέας Καρακατσάνης και ο δημοτικός σύμβουλος Παντελής Χειμωνίδης, οι οποίοι ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους επενδυτές για τις νέες αναπτύξεις που βρίσκονται στα σκαριά στη Λάρνακα, όπως είναι η ενιαία ανάπτυξη λιμανιού και μαρίνας καθώς και το project «Larnaka, Land of Tomorrow», που αφορά τις αναπτύξεις που προγραμματίζονται στην περιοχή του πρώην διυλιστηρίου.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν, επίσης, η Ελευθερία Βοσκαρίδου από την εταιρεία «Blackbook Agency», αντιπροσωπεύοντας τον όμιλο «Shuna Group Ltd» ως στρατηγικός σύμβουλος μάρκετινγκ και επικοινωνίας μ’ εξειδίκευση στον τομέα του «Real Estate» και ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βασιλείου από το δικηγορικό γραφείο «George A. Vasiliou LLC».

Σε συναντήσεις μ’ Ισραηλινούς επιχειρηματίες και υποψήφιους επενδυτές στην Κύπρο, ο κ.Καρακατσάνης παρουσίασε το αναπτυξιακό πλάνο της Λάρνακας, ενώ η κ.Βοσκαρίδου, αξιοποιώντας τις γνώσεις από την εμπειρία που είχε από την ενεργό συμμετοχή της στην ανάπτυξη της Λεμεσού, εξήγησε πώς κατάφερε η Λεμεσός να τοποθετηθεί στον παγκόσμιο χάρτη δίνοντας έμφαση στο ρόλο του στρατηγικού marketing.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ορισμένοι υποψήφιοι επενδυτές έχουν προγραμματίσει επισκέψεις στη Λάρνακα για διερεύνηση ευκαιριών.

Send this to a friend