Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ H Lidl Κύπρου σταθερός υποστηρικτής του Ayia Napa Youth Soccer Festival.
H Lidl Κύπρου σταθερός υποστηρικτής του Ayia Napa Youth Soccer Festival.

H Lidl Κύπρου σταθερός υποστηρικτής του Ayia Napa Youth Soccer Festival.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η εταιρεία στηρίζει τη σπουδαία αυτή παιδική ποδοσφαιρική διοργάνωση και τονίζει τη σημασίατου αθλητισμού και της άσκησης, αλλά και της συνειδητής διατροφής, για έναν δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής.

Με το μήνυμα “Παίξε με όρεξη” η Lidl Κύπρου ως silver χορηγός και υπερήφανος υποστηρικτής των μικρών συμμετεχόντων της διοργάνωσης, θα καλωσορίσει τέσσερις περίπου χιλιάδες παιδιά από 6 έως 16 ετών και από επτά χώρες στο φετινό Ayia NapaYouth Soccer Festival!

Για την ευγενική αυτή αποστολή, η Lidl Κύπρου θα επιστρατεύσει το LidlVantastic, τη δημοφιλή κινητή καντίνα της, η οποία θα χαρίσει στα παιδιά στιγμές νοστιμιάς και αγάπης με τη δωρεάν διάθεση φρέσκων φρούτων και προϊόντων Lidl, εμπνέοντάς τα έτσι, να κάνουν πιο συνειδητές και υγιεινές διατροφικές επιλογές.

Το διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών, ένας θεσμός που δίκαια χαρακτηρίζεται ως μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δραστηριότητες στην Κύπρο, αλλά και στην Μεσόγειο και την Ανατολή, θα πραγματοποιηθεί φέτος από το Σάββατο 8 έως την Πέμπτη 13 Απριλίου 2023.

Πρόκειται για μία διοργάνωση πολύ υψηλών προδιαγραφών, εγκεκριμένη και αναγνωρισμένη από την επίσημη Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), η οποία προσφέρει σε αγόρια, αλλά και κορίτσια για πρώτη χρονιά, την ευκαιρία να αγωνιστούν, να διακριθούν και να γιορτάσουν μαζί τις χαρές του αθλητισμού. Η διοργάνωση του τουρνουά τελείται υπό την αιγίδα της ΚΟΠ, ενώ διενεργείται από το επίσημα εγγεγραμμένο και αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο Soccer world cyprus, μέλος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), με τη στήριξη του Δήμου Αγίας Νάπας και άλλων φορέων όπως το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Η χορηγία αυτή σε μία χρονιά-σταθμό για τη Lidl, αναδεικνύει τη μεγάλη σημασία που δίνει στη στήριξη του αθλητισμού γενικότερα αλλά και των μεγαλύτερων αθλητικών γεγονότων, ειδικά έπειτα τη φετινή της συνεργασία ως παγκόσμιος Official Partner της UEFA, τόσο για τα Ευρωπαϊκά Προκριματικά το 2023 και το 2024, όσο και για την τελική διοργάνωση το 2024, αλλά και ως Official Fresh Food Partner στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023.

Η Lidl Κύπρου, στηρίζει έμπρακτα μικρά και μεγάλα αθλητικά γεγονότα στην προσπάθειά της να συμβάλει σε έναν πιο υγιεινό και ενεργό τρόπο ζωής μέσα από τον αθλητισμό και την άσκηση, αλλά και να εμπνεύσει τους ανθρώπους να κάνουν πιο συνειδητές επιλογές διατροφής.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

corporate.lidl.com.cy

team.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus

youtube.com/lidlcyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

Send this to a friend