Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη… (Όλο το σημερινό πρόγραμμα)
Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη… (Όλο το σημερινό πρόγραμμα)

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη… (Όλο το σημερινό πρόγραμμα)

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Μετά την διακοπή ελέω των Προκριματικών του EURO 2024, επιστρέφουμε και πάλι σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, μπαίνοντας ουσιαστικά στην τελική ευθεία.

Απόψε έχουμε παιχνίδια σε Πριμέρα Ντιβιζιόν, Μπουντεσλίγκα, Λιγκ 1. Στα δικά μας διεξάγεται το αδιάφορο παιχνίδι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα για τον Όμιλο της Διαβάθμισης.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (18:00)

Βαρωσιώτικο ντέρμπι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο γκρουπ της Διαβάθμισης και το μοναδικό κίνητρο που τους έχει απομείνει είναι να ολοκληρώσουν την φετινή σεζόν στην 7η θέση. Την δεδομένη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» προπορεύονται στο γκρουπ με 41 βαθμούς έναντι 39 της Ανόρθωσης. Στο σετ αποδόσεων η «Κυρία» είναι το φαβορί σε απόδοση 1.80. Η ισοπαλία κυμαίνεται στο 3.25 και το διπλό στο 4.60. Το να σκοράρουν πάντως και οι δύο ομάδες (G/G) αυτή η επιλογή πληρώνει 1.82.

***Στην Μπουντεσλίγκα η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης είναι το φαβορί υποδεχόμενη την Μπόχουμ που παλεύει για παραμονή. 1.54 προσφέρεται ο άσος, το over 2,5 γκολ του αγώνα 1.72 και το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία 2.32.

***Στην Λιγκ 1 λογικό φαβορίη Μαρσέιγ σε τιμές 1.42 κόντρα στην Μονπελιέ.Το (1/1) Ημίχρονο-Τελικό πληρώνει 2.10.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Send this to a friend