Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Ερντογάν: Λειτουργία του Άκκουγιου στις 27 Απριλίου
Ερντογάν: Λειτουργία του Άκκουγιου στις 27 Απριλίου

Ερντογάν: Λειτουργία του Άκκουγιου στις 27 Απριλίου

Λειτουργία του Άκκουγιου στις 27 Απριλίου ανακοίνωσε ο Τούρκος Πρόεδρος. 

Σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι «Στις 27 Απριλίου το πυρηνικός σταθμός ηλεκτροπαραγωγής μας Άκκουγιου θα λάβει επίσημα το καθεστώς της πυρηνικής εγκατάστασης αφού φορτωθεί με καύσιμα».

Ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε ακόμη ότι «τον επόμενο μήνα, θα παρουσιάσουμε στο έθνος μας σημαντικά έργα της αμυντικής βιομηχανίας, από το εθνικό μαχητικό αεροσκάφος μέχρι το αεροπλανοφόρο Anadolu».

Ανακοίνωσε ακόμη ότι από τον Απρίλιο θα έχουν 20% έκπτωση στο φυσικό αέριο για τις βιομηχανίες και 15% έκπτωση στο ηλεκτρικό ρεύμα σε όλους τους συνδρομητές

Για το εγχώριο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που κατασκεύασε η Τουρκία, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε «πρώτα ο Αλλαχ θα παραλάβουμε το αυτοκίνητό μας Togg τη Δευτέρα. Το Togg εναντίον του οποίου κάποιοι έριχναν λάσπη, έλαβε πάνω από 177 χιλιάδες προ-παραγγελίες».

Επικρίνοντας την αντιπολίτευση, ο Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε: «Λένε ‘Θα απελευθερώσουμε τον Ντεμιρτάς’. Δεν είναι οι δολοφόνοι των παιδιών μας;»

«Αυτοί που λένε (σας υπόσχομαι ότι θα έρθει η άνοιξη) μπορούν να φέρουν την άνοιξη μόνο στο Καντίλ, στην Πενσυλβάνια και σε κάποιες πρωτεύουσες που βλέπουν τη χώρα μας με μίσος», είπε ο Τούρκος Πρέοδρος.

«Κανείς δεν θα μπορέσει να εμποδίσει του Αιώνα της Τουρκίας. Ο συνασπισμός των 7, που είναι ένα τραπέζι τζόγου – όπως λένε οι ίδιοι – που στήνει ενέδρες ο ένας στον άλλο, που δεν δίνει άλλες υποσχέσεις εκτός από μάχες, χάος και αστάθεια, θα υποστεί μια αποφασιστική ήττα και θα καταστεί πολιτικά νεκρός», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Send this to a friend