Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Δοκιμάζονται στη Ρώμη τέσσερα ταλέντα της ακαδημίας KidsSoccerSchool-Εθνικός Άχνας
Δοκιμάζονται στη Ρώμη τέσσερα ταλέντα της ακαδημίας KidsSoccerSchool-Εθνικός Άχνας

Δοκιμάζονται στη Ρώμη τέσσερα ταλέντα της ακαδημίας KidsSoccerSchool-Εθνικός Άχνας

Στην Ιταλία για επίσημα δοκιμαστικά, βρίσκονται τέσσερα μεγάλα ταλέντα της ακαδημίας ποδοσφαίρου, KidsSoccerSchool – Εθνικός Άχνας της ηλικιακής ομάδας 2009-2010.

Οι παίκτες ξεχώρισαν κι επιλέχθηκαν από την ακαδημία TorTreTeste, μετά από φιλικά παιγνίδια στη Ρώμη το περασμένο καλοκαίρι, στα οποία πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις και ακολούθησε επίσκεψη των Ιταλών στην Κύπρο, όπου σφράγισαν τις επιλογές.

Στη συνέχεια έφτασε πρόσκληση για δοκιμαστικά και από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, βρίσκονται στην ιταλική πρωτεύουσα ο μεσοεπιθετικός Βαρνάβας Περδίος, ο μέσος Παναγιώτης Κουμής και οι επιθετικοί Κυριάκος Αβραάμ και Αλέξανδρος Ιωσήφ, οι οποίοι συνοδεύονται από τον προπονητή τους Κύπρο Πίτσιλλο και τον βοηθό προπονητή Πέτρο Κάτζη.

Οι μικροί είναι βασικά στελέχη της ομάδας U14 KidsSoccerschool – Εθνικός Άχνας, η οποία διεκδίκησε το φετινό παγκύπριο πρωτάθλημα της ΚΟΠ μέχρι την τελευταία αγωνιστική τερματίζοντας τελικά δεύτερη, πραγματοποιώντας μια καταπληκτική χρονιά (17 νίκες και 2 ήττες) και τράβηξαν τα βλέμματα των ιταλών προπονητών και σκάουτερς.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Ρώμη συμμετέχουν σε προπονήσεις, για τέσσερις μέρες υπό τα βλέμματα των στελεχών της ακαδημίας TorTreTeste, αλλά και σκάουτερ από όλη την Ιταλία και στο τέλος των δοκιμαστικών, θα δοθεί γραπτώς πλήρης αναφορά, για τα παιδιά, για τα οποία υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον.

 

Send this to a friend