Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική των Προκριματικών του EURO 2024 (Όλο το πρόγραμμα)
Ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική των Προκριματικών του EURO 2024 (Όλο το πρόγραμμα)

Ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική των Προκριματικών του EURO 2024 (Όλο το πρόγραμμα)

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Με άλλες επτά αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η Προκριματική Φάση για το EURO 2024. Όλα τα ματς έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, όπως συνηθίζεται σε αγώνες των Ομίλων αλλά τα βλέμματα κυρίως είναι στραμμένα στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Τουρκία και Κροατία για τον 4ο Όμιλο.

Από εκεί και πέρα η Ισπανία είναι το φαβορί κόντρα στην Σκωτία εκτός έδρας. Αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται και στο Γεωργία-Νορβηγία.

Η Εθνική μας ομάδα μετά τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Σκωτία, σήμερα θα δώσει φιλικό αγώνα εκτός έδρας απέναντι στην Αρμενία. Ο Τιμούρ Κετσπάγια ενδέχεται να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν πήραν αρκετά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους στο ματς της πρεμιέρας με τους Σκωτσέζους.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ (21:45)

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχουν πολύ ψηλούς στόχους. Σίγουρα η Κροατία θέλει την πρωτιά του Ομίλου που είναι και το φαβορί. Από εκεί και πέρα ενδέχεται να γίνει μάχη για το δεύτερο εισιτήριο πρόκρισης. Στο σετ αποδόσεων είναι φαβορί οι Κροάτες με το διπλό τους να βρίσκεται στο 2.11. Η ισοπαλία πληρώνει 3.21 και ο άσος των Τούρκων προσφέρεται στο 3.40. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (G/G), αυτή η επιλογή πληρώνει 1.93.

ΣΚΩΤΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ (21:45)

Ανώτερη και ποιοτικότερη ομάδα η Ισπανία με το διπλό της να βρίσκεται στο 1.68. Ο άσος της Σκωτίας κυμαίνεται σε τιμές κοντά στο 5.00 και η ισοπαλία στο 3.53. Η νίκη των Ισπανών από το ημίχρονο (2/2) βρίσκεται στο ελκυστικό 2.65.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια της βραδιάς:

Γεωργία-Νορβηγία (19:00)

Κόσοβο-Ανδόρα (21;45)

Ρουμανία-Λευκορωσία (21:45)

Ελβετία-Ισραήλ (21:45)

Ουαλία-Λετονία (21:45)

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

 

Send this to a friend