Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος στην Λάρνακα και την επαρχία η Εθνική Επέτειος της 25ηςΜαρτίου με Πανηγυρικές δοξολογίες και παρελάσεις.

Στη Λάρνακα η Πανηγυρική Δοξολογία τελέστηκε στην Παναγία τη Φανερωμένη χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κιτίου Νεκτάριου.

Ακολούθησε η μεγάλη παρέλαση στο παραλιακό μέτωπο των φοινικούδων και την οποία χαιρέτησε ο Υφυπουργός Καινοτομίας Φίλιππος Χατζηζαχαρίας. Καθόλη τη διάρκεια της παρέλασης παιάνιζε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λάρνακας.

 

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η κηδεία της αδελφής του Γρηγόρη Αυξεντίου, Χρυσταλλούς Αυξεντίου-Σουρουλλά στην εκκλησία των Αγίων Ραφαήλ και Βασιλείου στο Καλό Χωριό Λάρνακας.

Πλήθος κόσμου έσπευσε για να αποχαιρετήσει Χρυσταλλού, μεταξύ τους βουλευτές και άλλα πολιτικά πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι, η μοναδική αδελφή του ήρωα και υπαρχηγού της ΕΟΚΑ έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη. Στον Μαχαιρά ανάβει μέρα νύχτα ο βωμός της αναφοράς στον τάφο του Γρηγόρη Αυξεντίου, ανέφερε στην ομιλία του ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και αγωνιστής της ΕΟΚΑ Νίκος Κόσιης, προσθέτοντας πως εκεί οφείλουμε να δώσουμε λόγο για το ανεξόφλητο χρέος μας και πως οφείλουμε την εξόφλησή του.

 

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 37 ετών από τη Λάρνακα από άνδρες της ΥΚΑΝ αφού εντοπίστηκαν στην κατοχή του επτά νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη μεικτού βάρους 2,700 γραμμαρίων περίπου, 18 συσκευασίες που περιείχαν ρητίνη κάνναβη μεικτού βάρους 1,800 γραμμαρίων περίπου, 12 γραμμάρια κοκαΐνης και τρείς ζυγαριές ακριβείας.

Ο 37χρονος χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

 

 

Send this to a friend