Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Χριστοφόρου: “Δεν ξέρω γιατί αναπαράχθηκε χθες από κυπριακά ΜΜΕ”
Χριστοφόρου: “Δεν ξέρω γιατί αναπαράχθηκε χθες από κυπριακά ΜΜΕ”

Χριστοφόρου: “Δεν ξέρω γιατί αναπαράχθηκε χθες από κυπριακά ΜΜΕ”

Στον Σούπερ Σπορ FM μίλησε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου, σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις Μουνιόθ, τα χθεσινά επεισόδια στο μπάσκετ, τα διοικητικά, το αγωνιστικό και τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Για τις τοποθετήσεις του Μουνιόθ και της απάντησης από πλευράς Ανόρθωσης: «Μια λεπτομέρεια που κανείς δεν επεσήμανε είναι ότι η συνέντευξη του κ. Μουνιόθ παραχωρήθηκε πριν από μία εβδομάδα. Δεν ξέρω γιατί αναπαράχθηκε χθες από κυπριακά ΜΜΕ. Κάποια σημεία που μας αφορούν σαν Ανόρθωση οφείλαμε να τα ξεκαθαρίσουμε. Δεν συνδέεται με την αλλαγή στο διοικητικό η αποχώρηση του Ισπανού προπονητή. Αγωνιστικοί ήταν οι λόγοι και δεν συνδέονται με κάτι άλλο. Παραθέσαμε και γεγονότα για τις επαφές και για την πρόθεση μας να συνεχιστούν οι επαφές για να βρεθεί λύση. Δεν είναι πράγματα τα οποία επιθυμούμε σκαλίζουμε, αλλά επειδή το θέμα επανήλθε στην επιφάνεια μέσω της συνέντευξή του, κάναμε μια τοποθέτηση και παραθέσαμε τα γεγονότα. Δεν είναι θέμα ενόχλησης, αλλά παράθεσης των γεγονότων. Τίποτα παραπάνω».

Για τα επεισόδια: «Σχέση με τον αθλητισμό δεν έχουν γενικότερα. Δεν μπορεί να πει κάποιος πολλά. Εκδόθηκε μια ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ και μας εκφράζει όλους. Πρέπει αυτό το φαινόμενο να εκλείψει».

Για τα διοικητικά: «Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν είναι αναγκαστικό να γίνονται κατ’ ιδίαν επαφές ανάμεσα στον κ. Σάντη και τον κ. Πουλλαϊδη για την επόμενη ημέρα. Οι επαφές γίνονται καθημερινά και όποτε υπάρξει κατάληξη θα υπάρξει ανακοίνωση. Θα χρειαστεί ακόμη λίγη υπομονή για να προκύψουν εξελίξεις».

Για το αγωνιστικό: «Η Ανόρθωση από τη πρώτη στιγμή που διαφάνηκε πως δεν θα προλαβαίναμε την εξάδα, ξεκαθαρίσαμε ότι θα παλεύαμε όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίσουμε. Ασφαλώς και στο ποδόσφαιρο κανένας δεν σου το εγγυάται αλλά θα το προσπαθήσουμε».

Για τον προγραμματισμό: «Στο παρασκήνιο τρέχουν και το οικονομικό και το αγωνιστικό και ο προγραμματισμός. Είναι ασφαλώς στο κάδρο του κύριου Πριέτο και όσων εργάζονται για την επόμενη ημέρα, η οργάνωση της ομάδας».

 

Send this to a friend