Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Αρχή με δύσκολη αποστολή για την Εθνική Κύπρου κόντρα στην Σκωτία εκτός έδρας… (Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια)
Αρχή με δύσκολη αποστολή για την Εθνική Κύπρου κόντρα στην Σκωτία εκτός έδρας… (Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια)

Αρχή με δύσκολη αποστολή για την Εθνική Κύπρου κόντρα στην Σκωτία εκτός έδρας… (Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια)

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Στην μάχη των προκριματικών του EURO 2024 μπαίνει και η Εθνική μας ομάδα που στην πρεμιέρα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην Σκωτία εκτός έδρας. Οι διεθνείς μας θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Σκωτσέζους που θα δώσουν μάχη για πρόκριση. Για τον πρώτο όμιλο επίσης θα διεξαχθεί και το ματς ανάμεσα στο φαβορί του Ομίλου Ισπανία κόντρα στην υπολογίσιμη Νορβηγία.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, δεσπόζει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κροατία και Ουαλία για τον Τέταρτο Όμιλο, όπως επίσης και το Αρμενία-Τουρκία.  


Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΣΚΩΤΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ (16:00)

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε στον 1ο Όμιλο απέναντι σε Ισπανία, Σκωτία, Νορβηγία και Γεωργία.

Στην τελική φάση του EURO 2024 θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, συνολικά 20 ομάδες. Σε αυτές, θα προστεθεί η διοργανώτρια Γερμανία ενώ τρεις χώρες θα προκριθούν από τα play-offs του Nations League που θα διεξαχθούν το Μάρτιο του 2024.

Οι Διεθνείς μας θα προσπαθήσουν να έχουν καλή παρουσία στον Όμιλο και γιατί όχι να μην ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Σκωτία εκτός έδρας. Είμαστε το αουτσάϊντερ αλλά αποδείξαμε ότι εάν θέλουμε, μπορούμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα κόντρα σε φαβορί. O άσος της Σκωτίας προσφέρεται στο 1.23. Η ισοπαλία στο 5.53 και το διπλό της Κύπρου μας βρίσκεται στο 11.88. Το under 2,5 γκολ του αγώνα πληρώνει 2.00 και το over 1.72.

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ (21:45)

Σίγουρα οι Ισπανοί φαντάζουν ως το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση στον πρώτο Όμιλο, με τις άλλες δύο θέσεις να μοιάζουν «ανοιχτές», αν και Σκωτία, Νορβηγία έχουν… το πάνω χέρι. Με το δεξί θέλουν να ξεκινήσουν οι Ισπανοί κόντρα σε μια ύπουλη ομάδα όπως είναι η Νορβηγία. 1.40 πληρώνει ο άσος και το διπλό φτάνει το 7.61. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 4.30. Η νίκη πάντως των Ισπανών σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ του αγώνα, αυτή η επιλογή προσφέρεται στο 1.65.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια της βραδιάς:

Αρμενία-Τουρκία (19:00)

Λευκορωσία-Ελβετία (19:00)

Ισραήλ-Κόσοβο (19:00)

Ανδόρα-Ρουμανία (21:45)

Κροατία-Ουαλία (21:45)

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

 

Send this to a friend