Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Πρεμιέρα με νίκη θέλει η Ελλάδα κόντρα στο Γιβραλτάρ, ματσάρα ανάμεσα σε Γαλλία και Ολλανδία…
Πρεμιέρα με νίκη θέλει η Ελλάδα κόντρα στο Γιβραλτάρ, ματσάρα ανάμεσα σε Γαλλία και Ολλανδία…

Πρεμιέρα με νίκη θέλει η Ελλάδα κόντρα στο Γιβραλτάρ, ματσάρα ανάμεσα σε Γαλλία και Ολλανδία…

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Συνέχεια σήμερα με πολύ σημαντικά παιχνίδια για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024. Στην μάχη ρίχνεται η Εθνική Ελλάδας κόντρα στο αουτσάϊντερ του 2ου Ομίλου Γιβραλτάρ. Για τον ίδιο Όμιλο διεξάγεται και το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Γαλλία και Ολλανδία.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ-ΕΛΛΑΔΑ (21:45)

Με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Γιβραλτάρ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο προκριματικό όμιλο του Euro 2024 η Εθνική Ελλάδας. Η «γαλανόλευκη» κληρώθηκε σε έναν δύσκολο όμιλο όπου ξεχωρίζουν η Γαλλία και η Ολλανδία. Είναι δύσκολο το έργο για πρόκριση αλλά να σημειώσουμε ότι οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, θα προκριθούν στην τελική φάση του Euro που θα διεξαχθεί στη Γερμανία. Έτσι, αν η Ελλάδα δεν τα καταφέρει μέσω των προκριματικών, τότε θα έχει δεύτερη ευκαιρία μέσω των πλέι οφ του Nations League, αφού είχε καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλό της. Για το αποψινό παιχνίδι η Εθνική Ελλάδας είναι το σούπερ φαβορί σε απόδοση 1.07. Eάν συνδυαστεί αυτή η επιλογή με το over 3,5 γκολ του αγώνα, τότε η τιμή ανεβαίνει στο 1.98.

ΓΑΛΛΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ (21:45)

Πολύ μεγάλο παιχνίδια ανάμεσα στα δύο φαβορί του Ομίλου για πρόκριση. Η φιναλίστ του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου δείχνει την δεδομένη στιγμή να είναι ποιοτικότερη ομάδα από την Ολλανδία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα κερδίσει και τον αποψινό αγώνα. Ο άσος των τρικολόρ προσφέρεται στο 1.90. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.50 και το διπλό των Οράνιε στο 4.25. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (G/G) αυτή η επιλογή πληρώνει 1.88.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια της βραδιάς:

Βουλγαρία-Μαυροβούνιο (19:00)

Αυστρία- Αζερμπαϊτζάν (21:45)

Τσεχία-Πολωνία (21:45)

Μολδαβία-Νησιά Φερόε(21:45)

Σερβία-Λιθουανία (21:45)

Σουηδία-Βέλγιο (21:45)

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Send this to a friend