Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «Ο καλύτερος άνθρωπος»: Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου βρέθηκε η συγγραφέας του βιβλίου
«Ο καλύτερος άνθρωπος»: Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου βρέθηκε η συγγραφέας του βιβλίου

«Ο καλύτερος άνθρωπος»: Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου βρέθηκε η συγγραφέας του βιβλίου

Η μοναδική αφήγηση της Σόνιας Γεωργιάδου συνεπήρε τα παιδιά…

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εκπαιδευτικές δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη συγγραφέα του υπέροχου παραμυθιού «Ο καλύτερος άνθρωπος», Σόνια Γεωργιάδου.

Το συγκεκριμένο παραμύθι μιλά για την αγάπη, την καλοσύνη, την ευγένεια της ψυχής, τη δύναμη της θέλησης, αλλά και τη διάθεση για αλληλοβοήθεια. Η ιστορία επικεντρώνεται στις περιπέτειες ενός μικρού αγοριού, του Άρη. Πρόκειται για ένα μικρό αγόρι που έβαλε σκοπό να βρει, όπως μαρτυράει και ο τίτλος του παραμυθιού, τον καλύτερο άνθρωπο, για να μάθει από αυτόν πως να γίνει και ο ίδιος η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Σε αυτό το ταξίδι θα συναντήσει διάφορα ζώα, θα ζήσει όμορφες περιπέτειες και θα αποκτήσει μαθήματα ζωής. Το κατά πόσο θα βρει ο Άρης αυτό που ψάχνει, είναι ένα ερώτημα που τα μικρά παιδιά θα απαντήσουν μέσα από τις σελίδες του μοναδικού αυτού παραμυθιού. Ενός δροσερού παραμυθιού που έχει πρόθεση να αναπτύξει την ευαισθησία και την ενσυναίσθηση.

Η συγγραφέας του παραμυθιού, κατάφερε να γοητεύσει τα παιδιά με μια μοναδική αφήγηση, αφήνοντας τα απόλυτα ικανοποιημένα και δημιουργώντας τους όμορφες εικόνες και αναμνήσεις.

Send this to a friend