Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου που είχε αφεθεί σταθμευμένο με τα κλειδιά στη μίζα της μηχανής, διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, το όχημα αξίας τριών χιλιάδων ευρώ, κλάπηκε μεταξύ των ωρών 13.10 το μεσημέρι με 16.30 το απόγευμα, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή στην Ορόκλινη.

Σημειώνεται ότι «η Αστυνομία, για σκοπούς πρόληψης παρόμοιων περιστατικών κλοπής, απευθύνει συστάσεις προς το κοινό, ιδιοκτήτες και υπεύθυνους οδηγούς οχημάτων, όπως με τη στάθμευση του οχήματός τους, ακόμη και σε περίπτωση ολιγόλεπτης στάσης, να αφαιρούνται τα κλειδιά, να κλείνονται πλήρως τα τζάμια, και να κλειδώνεται το όχημα».

Η μη λήψη προστατευτικών μέτρων ασφαλείας και φύλαξης των κλειδιών και του ιδίου του οχήματος, συνιστά παράβαση, ιδιαίτερα στην περίπτωση όπου ως αποτέλεσμα της αμελούς φύλαξης του οχήματος, άλλο πρόσωπο παράνομα αποκτά κατοχή και παράνομα οδηγεί το αυτοκίνητο.

 

Ο Δήμος Λάρνακας ο οποίος προκήρυξε τον διαγωνισμό για τις κατασκευαστικές εργασίες στα πλαίσια του έργου «Αναδιαμόρφωση της περιοχής του Παττίχειου Πάρκου».

Με την ολοκλήρωση των έργων, το Παττίχειο Πάρκο θα καταστεί πλήρως προσβάσιμο σε όλους τους πολίτες, πεζούς, ποδηλάτες και ΑμεΑ, ενώ θα υπάρχει ελεγχόμενη και περιορισμένη πρόσβαση οχημάτων για εξυπηρέτηση του Παττίχειου Αμφιθεάτρου. Ο χρόνος παράδοσης του έργου υπολογίζεται σε 18 μήνες και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 4.880.000 ευρώ, συν ΦΠΑ.

Το έργο δύναται να συγχρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα στα πλαίσια του προγράμματος «ΘΑλΕΙΑ 2021-2027», την Κυπριακή Δημοκρατία και το Δήμο Λάρνακας.

 

 

Send this to a friend