Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Αρχίζουν τα Προκριματικά του EURO 2024 με σούπερ ματς ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία… (Όλο το πρόγραμμα)
Αρχίζουν τα Προκριματικά του EURO 2024 με σούπερ ματς ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία… (Όλο το πρόγραμμα)

Αρχίζουν τα Προκριματικά του EURO 2024 με σούπερ ματς ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία… (Όλο το πρόγραμμα)

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μέσα Μαρτίου έχουμε την προσωρινή διακοπή των πρωταθλημάτων ελέω Εθνικών Ομάδων. Συγκεκριμένα απόψε διεξάγονται τα πρώτα οκτώ παιχνίδια των Ομίλων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024. Πολλά και αμφίρροπα τα ματς και βέβαια δεσπόζει το σούπερ ντέρμπι για τον Τρίτο Όμιλο ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι είναι και αυτό του 8ου Ομίλου ανάμεσα σε Δανία και Φινλανδία.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΙΤΑΛΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ (21:45)

Η κληρωτίδα της UEFA, είχε… κέφια και «έστειλε» στον ίδιο όμιλο (3ο) το «ζευγάρι» του τελευταίου EURO, που έγινε στην Αγγλία και έληξε με νικήτρια την Ιταλία, απέναντι στα «τρία λιοντάρια» μέσα στο Γουέμπλεϊ. Οι δύο εκ των κορυφαίων ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αναμένεται να καταλάβουν τις πρώτες δύο προνομιούχες θέσεις του ομίλου, καθώς η παρουσία της Ουκρανίας, των Σκοπίων και της Μάλτας, μοιάζει -και επί της ουσίας είναι- διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη αυτή τη νέα διαδικασία και να στείλουν από νωρίς τα δικά τους μηνύματα. Ισοζυγισμένο το σετ αποδόσεων, όπως ήταν και το λογικό. Η νίκη των Ιταλών προσφέρεται στο 2.49 και το διπλό των Άγγλων βρίσκεται σε τιμές κοντά στο 2.75. Το ισόπαλο αποτέλεσμα πληρώνει 3.18. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αυτή η επιλογή κυμαίνεται κοντά στο 1.80.

ΔΑΝΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (21:45)

Απογοήτευσαν αρκετούς οι Δανοί στο τελευταίο Μουντιάλ και καλούνται να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί για την πρωτιά του 8ου Ομίλου με φάρο την τελική φάση του Γιούρο 2024. Το ματς με την πάντα υπολογίσιμη Φινλανδία κρύβει πολλές παγίδες. Οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για πρόκριση, όπως φυσικά και η Σλοβενία στον συγκεκριμένο όμιλο. Ξεκάθαρο φαβορί οι Δανοί στην αποψινή αναμέτρηση με τιμές κοντά στο 1.30. Το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία της Φινλανδίας προσφέρεται στο πολύ υψηλό 3.18. Το over 2,5 γκολ της αναμέτρησης πληρώνει 2.00.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια της βραδιάς:

Καζακστάν-Σλοβενία (17:00)

Βοσνία-Ισλανδία (21:45)

Βόρεια Μακεδονία-Μάλτα (21:45)

Πορτογαλία-Λιχτενστάιν (21:45)

Σαν Μαρίνο-Β.Ιρλανδία (21:45)

Σλοβακία-Λουξεμβούργο (21:45)

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Send this to a friend