Home ΛΑΡΝΑΚΑ Βύρας: Το ταλαιπωρημένο οδικό δίκτυο είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα
Βύρας: Το ταλαιπωρημένο οδικό δίκτυο είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα

Βύρας: Το ταλαιπωρημένο οδικό δίκτυο είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα

Είναι γεγονός ότι από τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη του Ζήνωνα αφορά το ζήτημα των παλιών και χαλασμένων δρόμων. Σε ορισμένα σημεία το οδικό σύστημα είναι τέτοιο που η ταλαιπωρία των οδηγών είναι καθημερινή.

Όπως ανάφερε ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας, το πρόβλημα με το ταλαιπωρημένο οδικό σύστημα παραμένει ψηλά στην ατζέντα, έχουν ήδη επενδυθεί 7,500,000 ευρώ με στόχο να διορθωθούν οι κακοί δρόμοι της Λάρνακας.

Να σημειώσουμε ότι δεν υπάγονται όλοι οι δρόμοι στην δικαιοδοσία του Δήμου Λάρνακας καθώς κάποιοι ανήκουν στα Δημόσια Έργα.

Η ανάρτηση του Δημάρχου:

Βελτιώνουμε τους δρόμους μας – Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής μας!

Η Λάρνακα είχε και έχει ένα πολύ ταλαιπωρημένο οδικό δίκτυο. Από το 2017 μέχρι και σήμερα επενδύθηκαν 7,500,000 ευρώ από το νυν Δημοτικό Συμβούλιο για την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος. Ενός από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας.

Σε αυτό το λινκ μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για τους δρόμους που περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη φάση ολικής ασφαλτόστρωσης, κόστους 1,500,000 ευρώ, καθώς και άλλες πολύ σημαντικές πληροφορίες που αφορούν το οδικό δίκτυο του Δήμου Λάρνακας.

Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Send this to a friend