Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να κλέβουν κλιματιστικά από ξενοδοχείο
Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να κλέβουν κλιματιστικά από ξενοδοχείο

Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να κλέβουν κλιματιστικά από ξενοδοχείο

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου, για παράνομη κατοχή περιουσίας και διαρρηκτικών εργαλείων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου το βράδυ της Τρίτης 47χρονος φρουρός ασφαλείας, ενώ περιπολούσε σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο που βρίσκεται εκτός λειτουργίας στην λεωφόρο Ποσειδώνος, εντόπισε διπλοκάμπινο όχημα με καλυμμένη πινακίδα εγγραφής, το οποίο ήταν φορτωμένο με κλιματιστικά. Η πόρτα του εστιατορίου του ξενοδοχείου ήταν παραβιασμένη, ενώ στο όχημα βρίσκονταν δύο πρόσωπα.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στην περιοχή και όπως διαπιστώθηκε τα πρόσωπα που χειρίζονταν το όχημα είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, ηλικίας 44 και 62 ετών, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους και διαρρηκτικά εργαλεία.

Περαιτέρω το όχημα τους ήταν φορτωμένο με κλιματιστικά τα οποία φέρεται να έχουν κλαπεί από το ξενοδοχείο. Οι δύο συνελήφθησαν για παράνομη κατοχή περιουσίας και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για συνωμοσία και διάρρηξη του εν λόγω εστιατορίου του ξενοδοχείου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Send this to a friend