Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Location of the Month: Μοναδικές ευκαιρίες Στο Νέο Χωριό Πάφου από την Altamira Real Estate
Location of the Month: Μοναδικές ευκαιρίες Στο Νέο Χωριό Πάφου από την Altamira Real Estate

Location of the Month: Μοναδικές ευκαιρίες Στο Νέο Χωριό Πάφου από την Altamira Real Estate

Η Altamira Real Estate εγκαινιάζει την ενότητα Location of the Month με ένα εντυπωσιακό βίντεο

Ασυναγώνιστες ευκαιρίες στις ομορφότερες περιοχές της Κύπρου παρουσιάζει η Altamira Real Estate στο πλαίσιο της νέας εκστρατείας της, «Location of the Month».

Η ενότητα «Location of the Month» έχει πλέον καθιερωθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cyκαι περιλαμβάνει ακίνητα από κάθε γωνιά της Κύπρου που παρουσιάζουν επενδυτικό ενδιαφέρον, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Κάθε μήνα η ομάδα της Altamira Real Estate θα επιλεγεί να φιλοξενεί μία νέα περιοχή, παρουσιάζοντας μέσω βίντεο την τοποθεσία, τις φυσικές ομορφιές, τις υπηρεσίες και τις υποδομές που την πλαισιώνουν, καθώς επίσης τις επενδυτικές προτάσεις που προσφέρει η εταιρεία σε τιμές ευκαιρίας!

Location of the Month: Νέο Χωριό Πάφου

Η εταιρεία κάνει ποδαρικό για τη νέα καμπάνια με το Νέο Χωριό Πάφου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις πανέμορφες παραλίες της χερσονήσου του Ακάμα. Το ειδυλλιακό τοπίο του Νέου Χωριού συνδυάζει θάλασσα και βουνό, προσφέροντας στους επισκέπτες του στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης. Διαθέτει όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις, καθώς και σημαντικό αριθμό παραθαλάσσιων τουριστικών καταλυμάτων και εξοχικών κατοικιών.

Η κοινότητα βρίσκεται κοντά στην πολυσύχναστη τουριστική περιοχή Λατσιού, με εξαιρετικές προσβάσεις στους Δήμους Πέγειας και Πάφου και αποτελεί διαχρονικά πόλο έλξης για ντόπιους και ξένους τουρίστες, οι οποίοι συρρέουν στην περιοχή κατά τη διάρκεια όλων των εποχών του χρόνου.

Δελεαστικές προτάσεις με τεμάχια γης και οικόπεδα

Με δεδομένη την αυξημένη ζήτηση ακινήτων στην περιοχή και με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων αγοραστών, η Altamira Real Estate παρουσιάζει πέραν των 30 οικοπέδων και τεμαχίων γης σε τιμές ευκαιρίας.

Κάνε κλικ ΕΔΩ και δες όλες τις ευκαιρίες

που εντοπίζονται στο Νέο Χωριό Πάφου

Τα ακίνητα που διαθέτει η εταιρεία στην κοινότητα έχουν μεγάλο εμβαδόν, βρίσκονται κοντά στην παραλία και έχουν θέα τη θάλασσα αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Πωλούνται σε επιφυλασσόμενες τιμές που αρχίζουν από μόλις €4.000 και φθάνουν μέχρι και τις €796.000, ενώ είναι ιδανικά για ιδιοχρησία, γεωργικούς σκοπούς αλλά και για επένδυση αφού μπορούν να αξιοποιηθούν για ανέγερση τουριστικών καταλυμάτων και εξοχικών κατοικιών.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Σύμφωνα με τους όρους της εταιρείας, οι αναγραφόμενες τιμές των ακινήτων είναι επιφυλασσόμενες. Ως εκ τούτου, για να γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε προσφορά, η τιμή που θα υποβάλλεται από τους ενδιαφερόμενους θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη. Ακολούθως το ακίνητο κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά, ενώ προτάσεις χαμηλότερες από την αναγραφόμενη τιμή απορρίπτονται αυτόματα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας στο 8000 8200, χωρίς χρέωση.

Send this to a friend