Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Παγκύπρια εκστρατεία του ΠΣΣΕ για ευάλωτες ομάδες ενόψει Πάσχα
Παγκύπρια εκστρατεία του ΠΣΣΕ για ευάλωτες ομάδες ενόψει Πάσχα

Παγκύπρια εκστρατεία του ΠΣΣΕ για ευάλωτες ομάδες ενόψει Πάσχα

Άρχισε και συνεχίζεται μέχρι τις 7 Απριλίου η 9η παγκύπρια εκστρατεία για την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα» με σκοπό να εξασφαλιστούν για τις ευάλωτες οικογένειες, τα απαραίτητα για το Πάσχα.

Σε ανακοίνωσή του το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού, που διοργανώνει την εκστρατεία, καλεί τους πολίτες «όπως αποδείξουμε έμπρακτα, ότι τίποτα δεν μπορεί να περιορίσει την αγάπη και την προσφορά».

Αναφέρει ότι «με δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας και πράξεις εθελοντισμού και προσφοράς μπορούμε να ‘απλώσουμε’ τα χέρια μας για να αγκαλιάσουμε και να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους».

Στην εκστρατεία μπορούν να προσφέρουν άτομα, οικογένειες, Δήμοι, Κοινότητες, επιχειρήσεις/εταιρείες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, κρατικοί/ημικρατικοί φορείς, οργανισμοί, οργανωμένα Σύνολα, ΜΚΟ, κ.ά.

Μπορούν να προσφερθούν δωροκουπόνια από υπεραγορές/καταστήματα ή εισφορά, είδη/προϊόντα για το γιορτινό τραπέζι, πασχαλινά εδέσματα, λαμπάδα/πασχαλινό αυγό για τα παιδιά, παροχή εξοπλισμού που μπορεί να είναι χρήσιμος σε ευάλωτες οικογένειες, καθώς και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προσφέρει χαρά στις οικογένειες το Πάσχα.

Το ΠΣΣΕ προτρέπει όσους θα προσφέρουν όπως προτιμήσουν την προσφορά δωροκουπονιών επειδή δίνει την δυνατότητα στις οικογένειες να προμηθευτούν και είδη πέραν της ξηράς τροφής όπως κρέας, ψάρι, γαλακτοκομικά, φρούτα, λαχανικά, κ.ά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του από το 2015 το ΠΣΣΕ βοήθησε πέραν των 20 χιλιάδων ευάλωτων οικογενειών.

Send this to a friend