Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δεν είναι η ώρα της κριτικής, είναι η ώρα της αληθινής στήριξης…
Δεν είναι η ώρα της κριτικής, είναι η ώρα της αληθινής στήριξης…

Δεν είναι η ώρα της κριτικής, είναι η ώρα της αληθινής στήριξης…

Το να χάνεις 4-0 από οποιοδήποτε αντίπαλο είναι λογικό και αναμενόμενο να προκαλεί ανησυχία, απογοήτευση, προβληματισμό. Όλα αυτά τα συναισθήματα έχουν οδηγήσει μερίδα του κόσμου της ΑΕΚ σε έντονη, αυστηρή και πολλές φορές άδικη κριτική για τις τελευταίες εμφανίσεις.

Κριτική που αγγίζει σε κάποιες περιπτώσεις τα όρια του μηδενισμού και που σαφώς δεν ταιριάζει στην φετινή ΑΕΚ. Δεν αξίζει στην ΑΕΚ ο μηδενισμός μετά από μία τέτοια πορεία, εντός και εκτός συνόρων. Σίγουρα έγιναν λάθη, οι παίκτες που ήρθαν τον Ιανουάριο περισσότερο αποδυνάμωσαν παρά ενίσχυσαν την ομάδα, όμως τώρα είναι που οι παίκτες χρειάζονται τον κόσμο στο πλευρό τους.

Δεν είναι η ώρα της κριτικής και του μηδενισμού. Είναι η ώρα της στήριξης και της υποστήριξης της ομάδας με κάθε τρόπο. Η ομάδα είναι στο -4 από την κορυφή και με νίκη επί του ΑΠΟΕΛ πλησιάζει στο -1. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη.

Η διακοπή αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στο να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να πάρουν ανάσες και κάποιες τραυματίες να επανέλθουν. Δυο βδομάδες που η ομάδα καλείται να ηρεμήσει μέχρι το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ (3/4).

Ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί όπως ήταν μέχρι τώρα. Να στηρίζει και όχι να γκρινιάζει στην κερκίδα. Η ΑΕΚ έπεσε αλλά με τον κόσμο πραγματικά δίπλα της θα σηκωθεί και θα προσπαθήσει να επιστρέψει δυναμικά στο κόλπο του τίτλου. Και κλειδί σε όλο αυτό είναι η άμεση αντίδραση από παίκτες και τεχνική ηγεσία, αλλά ο τρόπος που ο κόσμος βιώνει την όλη κατάσταση.

Όλοι πρέπει να είναι μία γροθιά προς επίτευξη του μεγάλου στόχου. Μακριά από γκρίνια και μιζέρια…

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend