Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Τρένο ο Άρης, έριξε τεσσάρα στην ΑΕΚ (video)
Τρένο ο Άρης, έριξε τεσσάρα στην ΑΕΚ (video)

Τρένο ο Άρης, έριξε τεσσάρα στην ΑΕΚ (video)

Με τον Άρη να κάνει πάρτυ η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε 4-0 την ΑΕΚ την οποία έπιασε στη δεύτερη θέση και δικαιούται να ονειρεύεται ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Απογοητευτική η ΑΕΚ η οποία προσπάθησε αλλά έδειχνε κουρασμένη και χβρ΄ςι ιδέες στο παιχνίδι της.

Ο Άρης προηγήθηκε με Κακόριν στο 10΄ και διπλασίασε τα τέρματα του στο 57΄ με τον Γκομίς. Κάπου εκεί η ΑΕΚ κατάρρευσε και ο Άρης έκανε το 3-0 με τον Μπαμπίκα στο 74΄ και διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 89΄ με τον Μαγιαμπέλα.

Απογοήτευση στην ΑΕΚ που δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε σε ένα ακόμη παιχνίδι μετά από ευρωπαϊκό ματς. Ο Άρης συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία και πλέον έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει ακόμη και για τον τίτλο. Τη δεδομένη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.

Άρης (Α.Σπιλέφσκι): Βανά, Πηλέας, Μποάκι, Μπένγκτσον (65′ Μαγιαμπέλα), Γκομίς (65′ Μπρόρσον), Γιαγκό, Στρούσκι (76′ Μπράουν), Μουσούντα, Ζόκε, Μπαμπίκα (76′ Στεπίνσκι), Κακόριν (83′ Γιαμπλόνσκι).

ΑΕΚ (Χ.Λ.Όλτρα): Πίριτς, Γκονζάλεθ (73′ Γιάκολις), Σανχούρχο, Τρισκόφσκι, Φαράζ (83′ Γκρόμοφ), Ράφα Λόπες, Γκαρθία (76′ Κάσας), Μιλίσεβιτς, Ροσάλες, Άλτμαν (73′ Νίκολιτς), Πονς (83′ Μάμας).

Send this to a friend