Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Τουλάχιστον κάνει το αυτονόητο…
Τουλάχιστον κάνει το αυτονόητο…

Τουλάχιστον κάνει το αυτονόητο…

Το ότι βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ δεν ικανοποιεί κανένας, όπως φυσικά και το γεγονός ότι αποκλείστηκε από το κύπελλο και πέταξε στα σκουπίδια όλη την χρονιά.

Αυτό που θέλει να κάνει απ’ εδώ και πέρα η Ανόρθωση είναι να μπορέσει να πάρει κάποιες… αυτονόητες νίκες και να χαρίσει λίγη χαρά στον κόσμο της αν και η αλήθεια είναι ότι η πίκρα του κόσμου για την τραγική χρονιά δεν σώζεται με νίκες στο δεύτερο γκρουπ.

Τη δεδομένη στιγμή η Ανόρθωση κάνει το αυτονόητο για το εκτόπισμα και την ιστορία της. Κέρδισε την Δόξα στην πρεμιέρα των πλέι οφ και στη συνέχεια κέρδισε και τον Ολυμπιακό.

Ο Γκερέρο ήταν αυτός που έβαλε την σφραγίδα του στο ματς με τους μαυροπράσινους μιας και σκόραρε δυο γκολ και μάλιστα το πρώτο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Τώρα η προσοχή στρέφεται στις διοικητικές εξελίξεις μιας και μέσα στις επόμενες μέρες Σάντης και Πουλλαΐδης θα συναντηθούν για να συζητήσουν περί της εταιρείας και των εξελίξεων. Ο κόσμος περιμένει να ακούσει νέα που θα τον ικανοποιήσουν και θα τον κάνουν να χαμογελάσει μετά από καιρό.

Send this to a friend