Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Κρίνονται πολλά στο μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη Λεμεσού και την ΑΕΚ Λάρνακας…
Κρίνονται πολλά στο μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη Λεμεσού και την ΑΕΚ Λάρνακας…

Κρίνονται πολλά στο μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη Λεμεσού και την ΑΕΚ Λάρνακας…

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Η δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ ολοκληρώνεται με ένα σπουδαίο και συνάμα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ και το μεταξύ τους αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

 

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ (17:00)

Αναμένεται φοβερό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που στοχεύουν στην κατάκτηση του τίτλου και μαθηματικά έχουν αρκετές ελπίδες. Η ΑΕΚ είναι δεύτερη με 57 βαθμούς και ο Άρης στην 3η θέση με 54. Από εδώ μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί την κρισιμότητα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τους φιλοξενούμενους. Στην πρεμιέρα εξήλθαν ισόπαλοι 2-2 απέναντι στην Πάφο αλλά και πάλι έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. Αντίθετα οι Λαρνακείς πληρώνουν την κούραση των συνεχόμενων και δύσκολων παιχνιδιών σε Κύπρο και Ευρώπη. Οι «κιτρινοπράσινοι» ηττήθηκαν εντός από τον Απόλλωνα (0-1) ο οποίος τους έσπασε το φετινό αήττητο εντός έδρας. Σίγουρα και πάλι οι ποδοσφαιριστές του Χοσέ Όλτρα καλούνται να διαχειριστούν την κούραση καθώς την περασμένη Πέμπτη έπαιξαν εναντίον της Γουέστ Χαμ όπου ηττήθηκαν με 4-0, παίζοντας και για μεγάλο διάστημε με 10 ποδοσφαιριστές . Η νίκη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» προσφέρεται στο 2.27. Η ισοπαλία πληρώνει 3.10 και το διπλό της ΑΕΚ το βρίσκουμε σε τιμές 3.50. Η νίκη του Άρη σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ του αγώνα, αυτή η επιλογή πληρώνει 2.95 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα στο 4.70!

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Send this to a friend