Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ο Ολυμπιακός «καίγεται», η Ανόρθωση θέλει ρεβάνς
Ο Ολυμπιακός «καίγεται», η Ανόρθωση θέλει ρεβάνς

Ο Ολυμπιακός «καίγεται», η Ανόρθωση θέλει ρεβάνς

Η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ για το γκρουπ της διαβάθμισης ολοκληρώνεται με το σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ανόρθωση. Βαθμολογικά το ενδιαφέρον εστιάζεται στην ομάδα της Λευκωσίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα της Αμμοχώστου είναι αδιάφορη, ειδικά μετά τα πρόσφατα ματς Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός «καίγεται» για τους βαθμούς, αφού η απειλή του υποβιβασμού τον υποχρεώνει να ψάξει νίκες, όπως αυτή που πήρε στην πρεμιέρα των πλέι οφστη Λεμεσό απέναντι στην ΑΕΛ. Η νίκη του κόντρα στην «Κυρία» δίνει 3.20 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο. Την περασμένη εβδομάδα πήρε τη νίκη και λόγω της ανασταλτικής του λειτουργίας, αφού διατήρησε απαραβίαστη την εστία του. Το ενδεχόμενο να κρατήσει και την Ανόρθωση στο μηδέν δίνει 3.40! Επίσης τα 9 από τα 13 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος του Ολυμπιακού ήταν NG, με τοNG σήμερα να δίνει 1.88 στον Stoiximan.

Η Ανόρθωση έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα, κυρίως εξωαγωνιστικά. Αλλά αυτό δεν την καθιστά αδιάφορη στα πλέι οφ, ειδικά σ’ αυτό το ματς που βρίσκει απέναντί της την ομάδα που της έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η «Κυρία» αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο που αποτελούσε την πιο ρεαλιστική διέξοδό της προς την Ευρώπη, χωρίς μάλιστα να κερδίσει τους «μαυροπράσινους» σε κανένα από τα δύο παιχνίδια των προημιτελικών! Θα κερδίσει σήμερα, παίρνοντας ρεβάνς για τον αποκλεισμό αυτό; Η απόδοση στον Stoiximan είναι 2.27. Πάντως η ομάδα της Αμμοχώστου έχει δεχτεί γκολ στα 4 τελευταία ματς και το ενδεχόμενο να δεχτεί και σήμερα τουλάχιστον ένα γκολ θα το βρείτε με απόδοση 1.45 στον Stoiximan.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

Send this to a friend