Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες
Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες

Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες

Η χαμηλή πίεση που επηρεάζει την περιοχή κινείται ανατολικά και εξασθενεί.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες κυρίως νεφώσεις που αργότερα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Την Πέμπτη και την Παρασκευή αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά το τριήμερο ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει στα επίπεδα της Τρίτης που είναι λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές για την εποχή.

Send this to a friend