Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Ένταση μετά το Ολυμπιακός-Ανόρθωση, προπηλακισμοί και… δηλώσεις
Ένταση μετά το Ολυμπιακός-Ανόρθωση, προπηλακισμοί και… δηλώσεις

Ένταση μετά το Ολυμπιακός-Ανόρθωση, προπηλακισμοί και… δηλώσεις

Και τρίτο ημίχρονο είχαμε μετά το τέλος του Ολυμπιακός-Ανόρθωση με τον προπηλακισμό του προέδρου Ανδρέα Σάντη από παράγοντες της αντίπαλης ομάδας, όπως κατήγγειλε σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» Δημήτρης Χριστοφόρου.

«Υπάρχει μία αναφορά που οφείλουμε να κάνουμε, καθώς στο τέλος του αγώνα, επώνυμοι Ολυμπιακοί προπηλάκισαν τον πρόεδρο της ομάδας στα επίσημα του Μακαρείου. Δυστυχώς η διαφορά στην αντιμετώπιση των δικών μας οπαδών, που ολοκληρώθηκε ο αγώνας κυπέλλου και αποκλειστήκαμε, όμως οι οπαδοί μας χειροκρότησαν στο τέλος. Έγινε ήδη καταγγελία για το γεγονός αυτό», σχολίασε σχετικά.

Κληθείς να απαντήσει και να τοποθετηθεί ο επίσημος Ολυμπιακός, ο Πάρης Φωκαΐδης μιλώντας στο kerkida, είπε: «Από τον Ολυμπιακό κανένας διοικητικός παράγοντας δεν προπηλάκισε τον κύριο Σάντη. Περιμένουμε να μας πουν ποιος παράγοντας του Ολυμπιακού προπηλάκισε τον κύριο Σάντη. Είναι γεγονός ότι μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση περισσότερο λόγω της προκλητικής στάσης του κυρίου Σάντη προς τους οπαδούς μας.

Ως Ολυμπιακός δεν θα δώσουμε συνέχεια στο συμβάν. Ο σεβασμός και η εκτίμηση μας στην Ανόρθωση και τον κόσμο της είναι δεδομένα. Εφιστούμε την προσοχή στις δηλώσεις και την στάση των παραγόντων. Να μην προκαλούν ένταση και να σέβονται την ιστορία των σωματείων».

Εδώ που έχουν έρθει τα πράγματα είναι κρίμα να χαλάσουν οι σχέσεις των δυο σωματείων. Ολυμπιακός και Ανόρθωση είχαν εξαιρετικές σχέσεις και ευελπιστούμε ότι αυτό το περιστατικό δεν θα διαφοροποιήσει το όλο σκηνικό.

Send this to a friend