Home ΕΞΟΔΟΣ Biscotti Bakehouse: Νέα άφιξη στη Λάρνακα για αλμυρά και γλυκά
Biscotti Bakehouse: Νέα άφιξη στη Λάρνακα για αλμυρά και γλυκά

Biscotti Bakehouse: Νέα άφιξη στη Λάρνακα για αλμυρά και γλυκά

Η Ιωάννα Μιχαηλά, απόφοιτη του Le Cordon Bleu Λονδίνου, πλαισιώνεται από την θεία και την γιαγιά της στην ανοικτή κουζίνα του Biscotti Bakehouse, επί της οδού Κυριάκου Μάτση 5 στα Λιβάδια (απέναντι από το Super Discount Store), εξυπηρετώντας χαμογελαστή τους πελάτες που έρχονται να πάρουν και να δώσουν τις παραγγελίες τους. «Ξεκινήσαμε να ετοιμάζουμε τις φλαούνες και τα τσουρέκκια του Πάσχα» καθώς, «ήδη ξεκινήσαμε να παίρνουμε παραγγελίες».

Μετά από ένα μεγάλο και συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων, γνώσεων και εμπειρίας στην ζύμη κυρίως σε Αγγλία και Αυστραλία, επέστρεψε στην γειτονιά της γιαγιάς της, στην Λάρνακα, εκεί όπου πρωτοάρχισε να παίζει με το αλεύρι. Στόχος της να προσφέρει σε όλους ποιοτικά και φρέσκα προϊόντα ζύμης, με τα οποία έχει μεγαλώσει, αλλά παράλληλα να δώσει ένα διαφορετικό αέρα στην αγορά της Κύπρου.

Η Ιωάννα μας πληροφορεί ότι εξυπηρετεί ήδη πάρα πολλούς πελάτες με παραγγελίες για εκδηλώσεις, γάμους και βαφτίσεις.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το Biscotti Bakehouse προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως φλαούνες, τσουρέκκια, κούπες, κουλούρια, κολοκοτές, πουρέκκια σάτζιης, λαχματζού, ταχινόπιττες και διάφορα άλλα αλμυρά.


Στον διπλανό πάγκο εργασίας του Biscotti Bakehouse, τα Αμερικάνικα Μπισκότα, τα Brownies και τα Ντόνατς κυριαρχούν, με παραγγελίες που ταξιδεύουν πλέον και εκτός Λάρνακας. «Παίρνουμε παραγγελίες και εκτός Λάρνακας για τα βασικά μας προϊόντα, και παρόλο που ακόμη δεν λύσαμε το πρόβλημα μεταφοράς, εντούτοις έχουμε καταφέρει να κτίσουμε ένα καλό πελατολόγιο και εκτός της πόλης μας.»

Επόμενος μας στόχος η εξυπηρέτηση και των περαστικών πελατών. «Δεν βιαζόμαστε», λέει η Ιωάννα, «θέλουμε να είμαστε σίγουροι για κάθε μας βήμα, και να κερδίζουμε τον κάθε ένα πελάτη μας ξεχωριστά». Το Biscotti Bakehouse μας πληροφορεί η Ιωάννα στοχεύει να ανοίξει τις πόρτες του για τους περαστικούς πελάτες το προσεχές καλοκαίρι.

Διεύθυνση
Κυριάκου Μάτση 5Β
Λιβάδια, 7060
(απέναντι απο Super Discount Store)

Τηλ.: 24425206

Email: [email protected]

Instagram: _BiscottiBakehouse

Facebook: Biscotti Bakehouse

https://www.facebook.com/profile.php?id=100087107319878

Send this to a friend