Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αισιοδοξία για υπογραφές με Πουρσαϊτίδη και Μάκη
Αισιοδοξία για υπογραφές με Πουρσαϊτίδη και Μάκη

Αισιοδοξία για υπογραφές με Πουρσαϊτίδη και Μάκη

Η χρονιά όσον αφορά τους στόχους της Νέας Σαλαμίνας έχει ολοκληρωθεί επί της ουσίας. Από τη μία πέτυχε με πολύ μεγάλη άνεση και ευκολία τον στόχο της παραμονής και από την άλλη διεκδίκησε εξάδα και τα ημιτελικά στο κύπελλο χωρίς να κάνει την υπέρβαση.

Η δουλειά που έκαναν από το ξεκίνημα της σεζόν Σάββας Πουρσαϊτίδης και Μάκης Παπαϊωάννου είναι εξαιρετική και έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας ήταν πέρα για πέρα αξιόλογο και ικανό να πετύχει τους στόχους του.

Επιλογές φθηνές αλλά και ποιοτικές. Επιλογές που ελάχιστοι περίμεναν να προσφέρουν τόσα πολλά αλλά ο Τεχνικός διευθυντής Μάκης Παπαϊωάννου απέδειξε για μία ακόμη φορά γιατί είναι από τους κορυφαίους.

Όλα αυτά αναγκάζουν τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας να κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει και τους δυο στην ομάδα της Αμμοχώστου. Και όπως φαίνεται επικρατεί αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει η διοίκηση Γιάννου Χρυσοστόμου, έστω κι αν χρειαστεί να δώσει οικονομικά κάτι περισσότερο.

Το δίδυμο Σάββα-Μάκη αποδεδειγμένα έχει αποδείξει ότι μπορεί να δουλέψει εξαιρετικά μαζί και γι’ αυτό στόχος είναι να συνεχίσουν μαζί και του χρόνου.

 

Send this to a friend