Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, ΑΕΚ-ΠΑΟ, Άρης-ΠΑΟΚ και όχι μόνο σε μια Κυριακή γεμάτη ντέρμπι…
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, ΑΕΚ-ΠΑΟ, Άρης-ΠΑΟΚ και όχι μόνο σε μια Κυριακή γεμάτη ντέρμπι…

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, ΑΕΚ-ΠΑΟ, Άρης-ΠΑΟΚ και όχι μόνο σε μια Κυριακή γεμάτη ντέρμπι…

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Κυριακή με σούπερ ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη και όλα τα ματς αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή και όσο κοντεύουμε στο τέλος των πρωταθλημάτων τόσο θα μεγαλώνει η αγωνία.

Αρχίζοντας από τα δικά μας μπορεί να μην έχουμε ντέρμπι αλλά η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ανόρθωση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, ουσιαστικά για τους γηπεδούχους που κάνουν ένα απίστευτο αγώνα… για παραμονή.

Στην Σούπερ Λιγκ της Ελλάδας διεξάγεται η πρεμιέρα των πλέι-οφ με δύο σούπερ ντέρμπι: ΑΕΚ-ΠΑΟ και Άρης-ΠΑΟΚ.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έχουμε Ελ Κλάσικο ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης που θα κρίνει πολλά για τον φετινό πρωταθλητή.

Ντέρμπι είναι προγραμματισμένα και στην Σερί Α΄ανάμεσα σε Λάτσιο-Ρόμα και Ίντερ-Γιουβέντους.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ (17:00)

Για το δεύτερο γκρουπ ο Ολυμπιακός που τρελαίνει κόσμο με τα τελευταία του αποτελέσματα υποδέχεται την αδιάφορη αλλά και πάντα επικίνδυνη Ανόρθωση. Οι «μαυροπράσινοι» βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα. Προέρχονται από το σπουδαίο διπλό κόντρα στην ΑΕΛ και εάν καταφέρουν να επικρατήσουν και της Ανόρθωσης, τότε βάζουν «φωτιά» στην υπόθεση παραμονή. Προ μηνών φάνταζε δύσκολη έως ακατόρθωτη η παραμονή στην κατηγορία για τον Ολυμπιακό, όμως διέψευσε τους πάντες. Να θυμίσουμε ότι την σημερινή αντίπαλο του, την απέκλεισε προ εβδομάδων και από τον Θεσμό του κυπέλλου κάνοντας την μεγάλη έκπληξη. 2.30 η νίκη των γηπεδούχων και 2.70 η νίκη της «Κυρίας». Η ισοπαλία προσφέρεται κοντά στο 3.40. Το 2-3 γκολ του αγώνα πληρώνει 1.90.

ΑΕΚ-ΠΑΟ (21:30)

Πρεμιέρα με σούπερ ντέρμπι για τα πλέι-οφ στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Η δεύτερη στην βαθμολογία ΑΕΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Η διαφορά των δύο βαθμών μεταξύ των δύο ομάδων δίνει και περισσότερη βαρύτητα στο αποψινό ντέρμπι. Οι «κιτρινοπράσινοι» προέρχονται από την βαριά ήττα με 1-3 από τον Ολυμπιακό ο οποίος έσπασε το αήττητο της ΑΕΚ στην Αγία Σοφιά. Οι ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και σε περίπτωση νίκης ανεβαίνουν στην πρώτη θέση. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός ξεκινάει ως πρώτος και εκεί θέλει να παραμείνει μέχρι τέλους. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε πολύ καλά κατάσταση και εάν καταφέρουν να αποδράσουν με το διπλό, τότε παίρνουν τεράστια δυναμική για τον φετινό τίτλο. Ελέω έδρας κυρίως η ΑΕΚ είναι το φαβορί σε τιμές στο 1.75. Το διπλό της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πληρώνει 4.84. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.36. Το να σκοράρει πρώτη η ΑΕΚ, αυτή η επιλογή προσφέρεται 1.58 και ο Παναθηναϊκός στο 3.07.

***Ελαφρύ φαβορί ο ΠΑΟΚ κυρίως λόγου κινήτρου κόντρα στον γηπεδούχο Άρη. Το διπλό της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου προσφέρεται στο 2.36. Σούπερ φαβορί και ο Ολυμπιακός στην εκτός έδρας αναμέτρηση επίσης με τον αδιάφορο Βόλο. Στο 1.14 η νίκη των Πειραιωτών που εάν συνδυαστεί με το over 1,5 γκολ του αγώνα ανεβαίνει στο 1.80.

***Στο Ελ Κλάσικο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν,  η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης με αποδόσεις κοντά στο 2.00. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.56 και το διπλό των Μαδριλένων στο 3.26. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (G/G) αυτό πληρώνει 1.69.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Send this to a friend