Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει ο Απόλλωνας κόντρα στην αδιάφορη αλλά πάντα επικίνδυνη Ομόνοια (Όλο το πρόγραμμα)
Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει ο Απόλλωνας κόντρα στην αδιάφορη αλλά πάντα επικίνδυνη Ομόνοια (Όλο το πρόγραμμα)

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει ο Απόλλωνας κόντρα στην αδιάφορη αλλά πάντα επικίνδυνη Ομόνοια (Όλο το πρόγραμμα)

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Άλλο ένα Σάββατο με πλούσιο ποδοσφαιρικό μενού και όσο πλησιάζουμε στο τέλος των υποχρεώσεων τόσο ανεβαίνει και το ενδιαφέρον για την τελική κατάταξη όλων των ομάδων. Αρχίζοντας από τα δικά μας είναι προγραμματισμένα άλλα δύο παιχνίδια. Για τον πρώτο όμιλο ο Απόλλωνας υποδέχεται την Ομόνοια και για τον δεύτερο η Νέα Σαλαμίνα την ΑΕΛ σε ένα εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι αλλά πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις κυρίως για χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και για εξασφάλιση θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη τη νέα περίοδο.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ (17:00)

Σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι περσινοί πρωταθλητές που άργησαν πολύ να ξυπνήσουν την φετινή χρονιά. Η έλευση του Μπογκτάν Αντόνε έδωσε τεράστια δυναμική στην ομάδα που μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Το διπλό απέναντι στην ΑΕΚ μέσα στη Λάρνακα δίνει το δικαίωμα στον Απόλλωνα να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο που προ μηνών φάνταζε ακατόρθωτο. Κόντρα στην ουσιαστικά αδιάφορη Ομόνοια, θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, βάζοντας πίεση και στις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στην βαθμολογία. Από την άλλη οι «πράσινοι» μπορεί να μην έχουν στόχους στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σηκώσουν λευκή πετσέτα. Αυτό το απέδειξαν και κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, στην πρεμιέρα των πλέι-οφ. Αναμένεται πολύ μεγάλο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο. 2.10, 3.20, 3.60 το σετ αποδόσεων για (1Χ2). Η νίκη των περσινών πρωταθλητών σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ του αγώνα, αυτή η επιλογή βρίσκεται σε τιμές κοντά στο 2.55.

***Στην Πρέμιερ Λιγκ η Τότεναμ είναι το φαβορί κόντρα στην ουραγό Σαουθάμπτον. Το διπλό βρίσκεται σε τιμές κοντά στο 1.81. Κρίσιμο ματς ανάμεσα σε Γουλβς και Λιντς για την παραμονή. 2.22, 3.10, 3.25 το σετ αποδόσεων για (1Χ2).

***Δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη η Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Βαλένθια. 1.59 ο άσος και το under 2,5 γκολ του αγώνα γύρω στο 1.65.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Send this to a friend