Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Δήμος Αθηένου γιορτάζει τις Εθνικές Επετείους της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου 1955 – 59
Ο Δήμος Αθηένου γιορτάζει τις Εθνικές Επετείους της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου  1955 – 59

Ο Δήμος Αθηένου γιορτάζει τις Εθνικές Επετείους της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου 1955 – 59

Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 στο Δήμο Αθηένου, θα γιορταστεί με Δοξολογία στην Εκκλησία της Παναγίας Χρυσελεούσας, μετά τη Θεία Λειτουργία, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει παρέλαση.

β. Σημείο συνάντησης των συμμετεχόντων στην παρέλαση και αφετηρία θα είναι η συμβολή της οδού Μελή Ζαχαριάδη με την οδό Αγίου Γεωργίου (μπροστά από την Εκκλησία Αγίου Γεωργίου).

γ.  Πορεία παρέλασης: Τα Τμήματα θα προχωρήσουν ευθεία προς την Κεντρική Πλατεία Εκκλησιών, όπου και θα βρίσκεται η εξέδρα των επισήμων για τον χαιρετισμό της παρέλασης. Ακολούθως τα Τμήματα θα προχωρήσουν ευθεία προς την οδό 28ης Οκτωβρίου, μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Ελευθερίας και μετά θα προχωρήσουν αριστερά, με ευθεία κατεύθυνση προς τα Εκπαιδευτήρια.

  1. ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 1ης Απριλίου 

α. Η Εθνική Επέτειος της 1ης Απριλίου 1955 θα εορτασθεί με Δοξολογία στην Εκκλησία της Παναγίας Χρυσελεούσας στις 10:00 π.μ.. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παρέλαση προς το Κοιμητήριο, επιμνημόσυνη δέηση στους τάφους των Ηρώων και κατάθεση στεφάνων.

β. Πορεία παρέλασης: Τα Τμήματα θα παραταχθούν μπροστά από την Εκκλησία της Παναγίας Χρυσελεούσας και μετά το πέρας της Δοξολογίας θα ξεκινήσουν σε πομπή προς το Κοιμητήριο Αθηένου. Συγκεκριμένα, από την Κεντρική Πλατεία Εκκλησιών θα προχωρήσουν προς την οδό Αγίου Γεωργίου και  θα πορευθούν προς την οδό Μελή Ζαχαριάδη. Η πορεία  θα συνεχίσει κατά μήκος της οδού Θεοκρίτου για το Κοιμητήριο.

  1. Κύριο οδικό δίκτυο που θα επηρεάζεται από την όδευση των παρελάσεων ανάλογα, θα κλείσει από την Αστυνομία Αθηένου και καλείται το κοινό να συνεργασθεί.

Send this to a friend