Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Αφήστε με να είμαι ο εαυτός μου – Η Ιστορία της Άννας Φρανκ» στον Δήμο Αθηένου
Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Αφήστε με να είμαι ο εαυτός μου  – Η Ιστορία της Άννας Φρανκ» στον Δήμο Αθηένου

Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Αφήστε με να είμαι ο εαυτός μου – Η Ιστορία της Άννας Φρανκ» στον Δήμο Αθηένου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Αφήστε με να είμαι ο εαυτός μου – Η ιστορία της Άννας Φρανκ», στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου.

Διοργανωτές της έκθεσης είναι η Πρεσβεία της Ολλανδίας στην Κύπρο, σε συνεργασία με το “Anne Frank House” στο Άμστερνταμ και τον Δήμο Αθηένου.

 

 

Με την παρουσία τους τίμησαν τη βραδιά η Πρέσβειρα της Ολλανδίας, Mrs. Elke Merks-Schaapveld, η οποία χαιρέτησε την εκδήλωση, οι Πρέσβεις από την Αμερική, τη Σλοβακία, τη Γερμανία και τη Σουηδία, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς τέλεσε τα εγκαίνια της έκθεσης και μαθήτριες από το Γυμνάσιο Αθηένου διάβασαν αποσπάσματα στην αγγλική και ελληνική γλώσσα από το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ.

 

 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν την ιστορία και τις φωτογραφίες που παρουσιάζονται στην έκθεση καθώς και να συζητήσουν με τους διοργανωτές διαχρονικά θέματα, όπως ο σεβασμός μεταξύ των λαών, η ελευθερία, τα ανθρώπινα δικαιώματα κτλ.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 30 Μαρτίου 2023, ενώ θα είναι ανοικτή Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 7:30 π.μ. ως τις 3:00 μ.μ.

Send this to a friend