Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά, βροχές και αέρας αναμένονται το απόγευμα
Συννεφιά, βροχές και αέρας αναμένονται το απόγευμα

Συννεφιά, βροχές και αέρας αναμένονται το απόγευμα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ χαμηλή πίεση αναμένεται το Σάββατο.

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά, σε υπήνεμες κυρίως περιοχές του εσωτερικού αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά σταδιακά μέτριοι, 4 Μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, το πρωί κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού με τα φαινόμενα ωστόσο σταδιακά να περιορίζονται κυρίως στο εσωτερικό και σε περιοχές στα νότια και στα ανατολικά του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα βόρεια παράλια μέχρι βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται κατά τόπους βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι, ενώ σε καταιγίδα πολύ πιθανό να πέσει και χαλάζι.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στο εσωτερικό, στα ανατολικά και σε περιοχές νότια και νοτιοανατολικά του Τροόδους.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σάββατο και θα κυμανθεί αρκετά πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Σταδιακά μέχρι και τη Δευτέρα η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει άνοδο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend