Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Λήστεψε ανάπηρο, αλλά κυκλοφορούσε… γυμνός από τη μέση και κάτω
Λήστεψε ανάπηρο, αλλά κυκλοφορούσε… γυμνός από τη μέση και κάτω

Λήστεψε ανάπηρο, αλλά κυκλοφορούσε… γυμνός από τη μέση και κάτω

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Πριν ένα χρόνο λήστεψε άτομο με αναπηρία, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος, με αποτέλεσμα χθες να συλληφθεί εκ νέου, αυτή τη φορά για υπόθεση άσεμνης πράξης, αφού εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο γυμνός από τη μέση και κάτω και να επιδιώκει συνομιλία με γυναίκα…

Πρόκειται για 32χρονο Ελληνοκύπριο, κάτοικο Αγίας Νάπας, ο οποίος προφυλακίστηκε για δύο μέρες από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σχετικά με αδικήματα άσεμνης πράξης, ανήθικων προβολών και διασάλευσης της ειρήνης, ενώ κατά τη σύλληψή του επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Τρίτη, 14 του μήνα, μέλη του αστυνομικού σταθμού Αγ. Νάπας μετέβησαν στην οικία του 32χρονου για να εκτελέσουν ένταλμα σύλληψής του, το οποίο εξασφαλίστηκε εναντίον του από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου για υπόθεση άσεμνης πράξης που διαπράχθηκε στις 10 Μαρτίου.

Η καταγγελία έγινε από 37χρονη αλλοδαπή γυναίκα, μόνιμη κάτοικο Κύπρου, η οποία κατά τον επίδικο χρόνο περπατούσε σε παραλιακό δρόμο στην Αγ. Νάπα όταν προσεγγίστηκε από τον 32χρονο που επέβαινε αυτοκινήτου. Ο ύποπτος προφασίστηκε ότι έχασε το κινητό του τηλέφωνο και ζήτησε από την κοπέλα να του τηλεφωνήσει από το δικό της κινητό, προκειμένου να εντοπίσει την συσκευή του. Σε κάποια στιγμή, όμως, ο άντρας κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και τότε η 37χρονη έκπληκτη διαπίστωσε ότι αυτός ήταν γυμνός από τη μέση και κάτω και φαινόντουσαν τα γεννητικά του όργανα…

Η γυναίκα πανικοβλήθηκε και άρχισε να τρέχει μακριά του, την ίδια ώρα που ο ύποπτος συνέχισε να την καλεί και να ζητά τη βοήθεια της. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον συλλάβουν, αυτός έφερε αντίσταση, επιτέθηκε εναντίον τους και άρχισε να τους κλωτσά και να τους δαγκώνει. Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν μώλωπες κι εκδορές στα χέρια και τα πόδια. Έτυχαν των πρώτων βοηθειών και πήραν εξιτήριο.

Του άρπαξε τις καδένες

———————————-

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 32χρονος είναι το ίδιο πρόσωπο, το οποίο τον Μάρτιο του 2022 λήστεψε 56χρονο με ειδική αναπηρία στην Αγ. Νάπα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε, τότε, και ποσότητα ναρκωτικών.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο 56χρονος περπατούσε σε παραλιακό δρόμο της Αγ. Νάπας. Σε κάποια στιγμή τον πλησίασε ο ύποπτος, ο οποίος του ανέφερε ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και του ζήτησε βοήθεια. Όταν ο 56χρονος προσπάθησε να του δώσει χρήματα, ο 32χρονος του άρπαξε τις αλυσίδες που φορούσε στο λαιμό, μπήκε στο αυτοκίνητό του κι εξαφανίστηκε.

Η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον ύποπτο έπειτα από επεξεργασία εικόνων από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Η συγκεκριμένη υπόθεση εξακολουθεί να εκκρεμεί στο δικαστήριο.

Send this to a friend