Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ένα θαύμα όπως αυτό της Μόσχας…
Ένα θαύμα όπως αυτό της Μόσχας…

Ένα θαύμα όπως αυτό της Μόσχας…

Τίτλοι τέλους στο ευρωπαϊκό οδοιπορικό ή μήπως η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να κάνει την Ευρώπη να παραμιλά; Με την ήττα με 2-0 στον πρώτο αγώνα η ΑΕΚ γνωρίζει πολύ καλά ότι οι πιθανότητες της να περάσει στην επόμενη φάση είναι ελάχιστές έως μηδαμινές.

Αυτό όμως δεν απέτρεψε 1200 περίπου φίλους της να κάνουν το ταξίδι στο Λονδίνο για την ιστορική αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ. Όποιοι και να αγωνιστούν απόψε θα πρέπει να τα δώσουν όλα και να υπερβάλουν εαυτούς. Να το κάνουν για την ιστορία της ομάδας αλλά και για τον κόσμο που θα είναι στο γήπεδο.

Το μυαλό πάει στο ιστορικό «διπλό» απέναντι στην Σπαρτάκ Μόσχας, τότε που η ΑΕΚ κέρδισε τους Ρώσους με 1-0 εκτός έδρας με το γκολ του Τρισκόφσκι λίγο πριν το τέλος και πέτυχε κάτι που τότε έμοιαζε ασύλληπτο.

Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και τώρα. Να κάνει το ασύλληπτο και το άπιαστο, να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Δύσκολο μεν, όχι απίθανο δε.

Θυμίζουμε ότι αγωνιστικά εκτός είναι οι Γκιούρτσο και Άνχελ Γκαρσία. Ανάλογα της απόφασης του Εφετείου θα καταρτιστεί και η ενδεκάδα για την ομάδα της Λάρνακας και τον Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Send this to a friend