Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Χωρίς άγχος και ότι βγει η ΑΕΚ Λάρνακας στο Λονδίνο που ήδη έγραψε ιστορία (Όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα)
Χωρίς άγχος και ότι βγει η ΑΕΚ Λάρνακας στο Λονδίνο που ήδη έγραψε ιστορία (Όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα)

Χωρίς άγχος και ότι βγει η ΑΕΚ Λάρνακας στο Λονδίνο που ήδη έγραψε ιστορία (Όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα)

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Άλλο ένα ιστορικό παιχνίδι για την ΑΕΚ Λάρνακας στην Ευρώπη. Οι «κιτρινοπράσινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Γουέστ Χαμ στον επαναληπτικό μεταξύ των δύο ομάδων. Οι Λαρνακείς μετά και την ήττα με 2-0 εντός έδρας θα απολαύσουν το παιχνίδι που εκτός απρόοπτου θα είναι και το τελευταίο τους για φέτος στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Ότι και εάν γίνει η φετινή ΑΕΚ μας έκανε όλους περήφανους με την πορεία της και ήδη έκανε την δική της υπέρβαση για να φτάσει μέχρι τους 16 του Κόνφερενς Λιγκ.

Πλούσιο το ποδοσφαιρικό μενού απόψε με επαναληπτικούς σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.

Δράση όμως έχουμε και εντός συνόρων με την Δόξα να υποδέχεται την Καρμιώτισσα για το γκρουπ της διαβάθμισης σε ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι, κυρίως για τους γηπεδούχους…

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (22:00)

Τα έδωσαν όλα οι ποδοσφαιριστές του Χοσέ Όλτρα όμως η ποιότητα των Άγγλων ήταν εμφανής μέσα στο γήπεδο. Χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα, επικράτησαν με 0-2 στη Λάρνακα, εξέλιξη που τους δίνει το σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Οι Άγγλοι ήταν και το φαβορί από την αρχή αλλά η ΑΕΚ προσπάθησε για το καλύτερο. Στον επαναληπτικό οφείλουν οι Λαρνακείς να το διασκεδάσουν, παίζοντας χωρίς άγχος και είναι ήδη άξιων συγχαρητηρίων για την φετινή τους πορεία στα ευρωπαϊκά σαλόνια. 1.20 ο άσος των Άγγλων όπως ήταν και το λογικό. Το διπλό της ΑΕΚ προσφέρεται στο 12.89 και η ισοπαλία στο 5.96.

ΔΟΞΑ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (19:00)

Κρίσιμο παιχνίδι για τους γηπεδούχους στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή. Η ήττα στην πρεμιέρα των πλέι-οφ από την Ανόρθωση και παράλληλα η νίκη της Καρμιώτισσας κόντρα στην Ένωση ξεκαθάρισε περισσότερο το τοπίο για τις ομάδες που θα παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Δόξα, Ένωση, Ολυμπιακός ενδέχεται να δύο από αυτές να ακολουθήσουν τον Ακρίτα Χλώρακας στην δεύτερη κατηγορία. Είναι πολύ σημαντικό το ματς για την Δόξα και καλείται να δείξει χαρακτήρα και να το κερδίσει, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα στη συνέχεια.

***Στο υπόλοιπο πλούσιο πρόγραμμα του Γιουρόπα Λιγκ, δεσπόζει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρσεναλ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στην Πορτογαλία. Φαβορί οι «κανονιέρηδες» για τη νίκη σε αποδόσεις 1.36. Το (Χ2) Διπλή Ευκαυρία προσφέρεται στο 2.92. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (G/G) αυτό πληρώνει 1.96.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Send this to a friend