Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Δήμος Λάρνακας θα συμμετάσχει και φέτος στην παγκόσμια δράση «Η Ώρα της Γης»
Ο Δήμος Λάρνακας θα συμμετάσχει και φέτος στην παγκόσμια δράση «Η Ώρα της Γης»

Ο Δήμος Λάρνακας θα συμμετάσχει και φέτος στην παγκόσμια δράση «Η Ώρα της Γης»

Ο Δήμος Λάρνακας ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει και φέτος στην παγκόσμια δράση «Η Ώρα της Γης», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 και μεταξύ των ωρών 8.30 μ.μ. με 9.30 μ.μ.

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί όλους τους δημότες όπως λάβουν μέρος σε αυτή την παγκόσμια εκστρατεία από τα σπίτια και υποστατικά τους, σβήνοντας τα φώτα τους για μια ώρα, στέλνοντας έτσι το μήνυμα, ότι όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις κλιματικές αλλαγές που επηρεάζουν τον πλανήτη μας.

Η ομάδας για την «Ώρα της Γής Κύπρου», ξεκινά φέτος την εκστρατεία της για μηδενική σπατάλη τροφίμων (zero food waste) και θέτει για πρώτη χρόνια ως εθνικό στόχο τη δημιουργία μιας πολιτιστικής για το θέμα, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες με απλές δικές τους πρακτικές να συνδέσουν με τη γη και να γίνουν μέρος της αλλαγής.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της «Ώρας της Γης» (www.earthhour.org) μπορείτε να βρείτε στατιστικά στοιχεία για εκστρατείες προηγούμενων ετών αλλά και άλλα ενδιαφέροντα δεδομένα για την ενέργεια.

Send this to a friend