Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Ένα από τα παλαιότερα Χημεία της πόλης πρωτοπορεί και προσφέρει στο κοινό του
Ένα από τα παλαιότερα Χημεία της πόλης πρωτοπορεί και προσφέρει στο κοινό του

Ένα από τα παλαιότερα Χημεία της πόλης πρωτοπορεί και προσφέρει στο κοινό τουΧημείο Α. Ευαγγέλου – Η πολυετής εξυπηρέτηση και εμπειρία στη Λάρνακα

Το ΧΗΜΕΙΟ Α. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ με αφετηρία την ίδρυση του το 1988, δραστηριοποιείται στο χώρο της εργαστηριακής Ιατρικής, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα γενικών και εξειδικευμένων διαγνωστικών υπηρεσιών στους πελάτες του.

Για συνεχή 35 έτη, το εργαστήριο πρωτοπορεί με την εισαγωγή υπερσύγχρονου εργαστηριακού εξοπλισμού, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας λογισμικά συστήματα, τα οποία τους επιτρέπουν να παρέχουν έγκαιρα, έγκυρα και ασφαλή αποτελέσματα στους πελάτες του χημείου.


Το επιστημονικό προσωπικό δραστηριοποιείται σε περισσότερο από 600 τετραγωνικά μέτρα, πλήρως εξοπλισμένες τεχνολογικά εγκαταστάσεις, στα επιμέρους τμήματα:

  • ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
  • ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ
  • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
  • ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ
  • ΟΡΜΟΝΩΝ  
  • ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ  
  •  ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ  
  • ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΕΞΕΙΑΣ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Από την έναρξη της πορείας τους μέχρι και σήμερα, πρωταρχικός σκοπός υπήρξε η συνεισφορά στην δημιουργία ενός υγιέστερου και ιατρικά ασφαλέστερου κόσμου.

Σεβασμός και εκτίμηση στην μοναδικότητα κάθε ανθρώπου. Κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του. Οι εξεταζόμενοι δεν είναι απλά αριθμοί. Πίσω από τα αποτελέσματα των αναλύσεων βλέπουμε τον άνθρωπο, την οικογένεια και τις ιδιαιτερότητες του καθενός από εσάς. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ξεχωρίσει τόσο για την ποιότητα και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων που προσφέρουμε όσο και για την άμεση και προσωπική επαφή που έχουμε με τους πελάτες μας.

Η εταιρεία δίνει πολύπλευρη και έμπρακτη υποστήριξη σε συγκεκριμένες ομάδες όπως μαθητές, στρατιώτες, πολυμελή οικογένειες, άτομα με χρόνια νοσήματα και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Προτεραιότητα ήταν και θα είναι πάντοτε, η εισαγωγή στην Κυπριακή αγορά και στον χώρο του Κλινικού Εργαστηρίου, καινούργιων Βιολογικών δεικτών και νέων διαγνωστικών τεστ, τα οποία χαρακτηρίζονται για την μοναδικότητα τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους Ιατρούς, να κάνουν ακριβέστερη διάγνωση και πιο στοχευμένη θεραπεία.

Διαμέσου των καλύτερων και πιο αξιόπιστων συστημάτων διεθνώς, όπως ROCHE, HITACHI, SIEMENS, THERMO-FISHER, SYSMEX, OLYMPOUS και DNA TECHNOLOGY στοχεύουμε σε εργαστηριακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Τα συστήματα θετικής αναγνώρισης δειγμάτων (barcode systems) που διενεργούνται σε όλα τα επίπεδα εξέτασης, σε συνδυασμό με τη χρήση πολλαπλών επιπέδων ασφάλειας και κρυπτογράφησης, επιτυγχάνουν έναν υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης, ορθότητας και διαβαθμισμένης διαθεσιμότητας δεδομένων.

Με συνεχή και σχολαστικό έλεγχο όλων των παραμέτρων της αναλυτικής διαδικασίας, με αυστηρό και καθημερινό ενδο-εργαστηριακό έλεγχο της ευαισθησίας και ειδικότητας των αντιδραστηρίων, με τη χρήση πρότυπων ορών αναγνωρισμένων οίκων και με συνεχή συμμετοχή σε προγράμματα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου στην Γερμανία ESFEQA (European Society for External Quality Assessment) και στην Σκωτία QCMD (Quality Control for Molecular Diagnostics), επιτυγχάνεται η Αξιοπιστία & Ποιότητα των Μετρήσεων και η Ορθότητα των αποτελεσμάτων των εξεταζομένων.

Εργοδοτώντας ταλαντούχους ανθρώπους με επιστημονική κατάρτιση, θέτουμε στόχους βασιζόμενοι στην διαρκή έρευνα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το ΧΗΜΕΙΟ Α. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ έχοντας ως βασική αρχή την διασφάλιση ποιότητας στις υπηρεσίες που προσφέρει, είναι διαπιστευμένο εργαστήριο και κατέχει πιστοποιητικό διαπίστευσης κατά το διεθνές πρότυπο ISO 15189.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

– Κεντρικό Εργαστήριο:
Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 20-22, Μέγαρο Ορφανίδη, Γρ.101, 6046 Λάρνακα, Τηλ. 24 818 183 & 24 818 184

ΑΙΜΟΛΗΠΤΙΚΑ – ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

– Συνέσιο Ιατρικό Κέντρο: Ραφαήλ Σάντη 15, Λάρνακα. Τηλ. 24 638 639
– Κίτι: Συνεργασίας 13, Τηλ. 24 626 422
– Ξυλοτύμβου: Αρχιεπ.Κυπριανού 1, Τηλ. 24 723 620
– Ξυλοφάγου: Αναστάση Μανώλη 47, Τηλ. 24 626 250
– Λιοπέτρι: Μακαρίου 18, Τηλ. 23 923 040
– Αυγόρου: Λεωφ. Καρύων 60, Τηλ. 23 922 300
– Αραδίππου: Αγίας Σοφίας 1, Μαριάννα Κώρτ, Τηλ. 24 533 062

 Send this to a friend