Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αρχίζει στις 29 Οκτωβρίου το χειμερινό πρόγραμμα της Cyprus Airways
Αρχίζει στις 29 Οκτωβρίου το χειμερινό πρόγραμμα της Cyprus Airways

Αρχίζει στις 29 Οκτωβρίου το χειμερινό πρόγραμμα της Cyprus Airways

Από τις 29 Οκτωβρίου αρχίζει το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων της Cyprus Airways, η οποία προσφέρει απαλλαγή από χρεώσεις κρατήσεων για περιορισμένο χρονικό διάστημα. 

Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας περιλαμβάνει προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, με πτήσεις από και προς μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα, το Παρίσι, το Τελ Αβίβ και η Ρώμη.

Το πρόγραμμα πτήσεων που αρχίζει στις 29 Οκτωβρίου «έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες τόσο των ταξιδιωτών επαγγελματικών ταξιδιών όσο και των ταξιδιωτών αναψυχής, προσφέροντας βολικές ώρες πτήσεων και προσιτούς ναύλους.

Συγκεκριμένα η Cyprus Airways θα πραγματοποιεί καθημερινές διπλές πτήσεις για Αθήνα, Τελ Αβίβ και Βηρυτό, δύο εβδομαδιαίες πτήσεις για Ρώμη, Κάϊρο, Πράγα, Μιλάνο, Ζυρίχη Θεσσαλονίκη και Ντουμπάϊ.

Επίσης «τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως θα εκτελούνται προς Ερεβάν, Παρίσι και Ηράκλειο.

Η Cyprus Airways, αναφέρει ότι καταργεί τα τέλη κράτησης για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε όλες τις πτήσεις και όλους τους προορισμούς, «κάτι που σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να εξοικονομήσουν το κόστος των πτήσεων τους, διευκολύνοντας τον προγραμματισμό και την κράτηση του ταξιδιού τους».

Ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways εξέφρασε «ενθουσιασμό για την ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματος πτήσεων της εταιρείας και την κατάργηση των τελών κράτησης για περιορισμένο χρονικό διάστημα».

«Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας βολικές και προσιτές ταξιδιωτικές επιλογές και πιστεύουμε ότι αυτή η προσφορά θα διευκολύνει όσο ποτέ άλλοτε τους ανθρώπους να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους και να εξερευνήσουν νέους προορισμούς» σημείωσε.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.cyprusairways.com, καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο της αεροπορικής εταιρείας στο 8000 8111 εντός Κύπρου ή στο +357 2400 0053 από άλλες χώρες.

Send this to a friend