Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Θέση στην ανώτατη ηγεσία του ΔΗΣΥ θα διεκδικήσει ο Γιάννης Καρούσος
Θέση στην ανώτατη ηγεσία του ΔΗΣΥ θα διεκδικήσει ο Γιάννης Καρούσος

Θέση στην ανώτατη ηγεσία του ΔΗΣΥ θα διεκδικήσει ο Γιάννης Καρούσος

Μία θέση στην ανώτατη ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), θα διεκδικήσει ο τέως Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος ο οποίος δηλώνει «παρών» στη νέα προσπάθεια του κόμματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο κ. Καρούσος αναφέρει ότι «το ποια θέση ακριβώς θα διεκδικήσει, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και μόνο αφού ολοκληρώσει έναν κύκλο επαφών με τη βάση, τα μέλη και φίλους της παράταξης σε ολόκληρη την Κύπρο» τους οποίους επιθυμεί να ακούσει και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις.

Προσθέτει ότι «αυτές τις ημέρες συνεχίζει τις επαφές του και την επικοινωνία με τα μέλη του ΔΗΣΥ σε όλες τις γωνίες τις Κύπρου για να ακούσει από αυτούς που ξέρουν καλύτερα, δηλαδή τη βάση της παράταξης».

Καταλήγοντας ο κ. Καρούσος εκφράζει την πεποίθηση ότι «για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η αλλαγή που ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου στην ηγεσία της παράταξης χρειάζονται άτομα που έχουν αποδείξει ότι είναι ικανά, αποτελεσματικά, έχουν όρεξη για δουλειά, είναι κοντά στη βάση, μα πάνω από όλα αγαπούν την παράταξη μας και τη νοιάζονται».

Send this to a friend