Home ΛΑΡΝΑΚΑ Mother&Baby Awards: Στο νηπιαγωγείο “Παιδικόραμα” το 1o Βραβείο-Gold στην Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης
Mother&Baby Awards: Στο νηπιαγωγείο “Παιδικόραμα” το 1o Βραβείο-Gold στην Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης

Mother&Baby Awards: Στο νηπιαγωγείο “Παιδικόραμα” το 1o Βραβείο-Gold στην Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης

Το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκαν τα Mother and Baby Awards που διοργανώνει κάθε χρόνο η Boussias.

Την τιμητική της είχε η Λάρνακα, αφού το ιδιωτικό νηπιαγωγείο “Παιδικόραμα” βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το φετινό βραβείο αφορούσε την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης. Το “Παιδικόραμα” κατέκτησε το τίτλο του πρώτου βραβείου GOLD.

Τέτοιες προσπάθειες γίνονται πρεσβευτές για την πόλη της Λάρνακας. Σε επικοινωνία που είχαμε με την Διευθύντρια του νηπιαγωγείου, κ. Τασούλα Ζορμπά μας δήλωσε ότι η χαρά και η περηφάνια για τους μαθητές του νηπιαγωγείου είναι μεγάλη.

“Η προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να είναι προνόμιο αλλά συνάμα και ευθύνη όλων μας. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να μεγαλώσουμε παιδιά, τους αυριανούς πολίτες με περιβαλλοντική συνείδηση πράγμα που το νηπιαγωγείο μας μέσα από καινοτόμες δράσεις και δραστηριότητες προσπαθεί να το πετύχει στο μέγιστο. Με το βραβείο αυτό, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το όραμα μας με τα παιδιά, το μέλλον μας”, πρόσθεσε η κ. Τασούλα Ζορμπά.

Να σημειώσουμε οτι το νηπιαγωγείο “Παιδικόραμα” βραβευτηκε πέρσι με το SILVER βραβείο “ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ”.

Larnakonline

Send this to a friend