Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Κάνει κρύο καιρός για…σούπα! 4 στέκια για χορταστικές σούπες στη Λάρνακα
Κάνει κρύο καιρός για…σούπα! 4 στέκια για χορταστικές σούπες στη Λάρνακα

Κάνει κρύο καιρός για…σούπα! 4 στέκια για χορταστικές σούπες στη Λάρνακα

Έχει ο καιρός γυρίσματα λένε και αυτό φαίνεται να ισχύει αυτές τις μέρες στην Κύπρο, αφού η θερμοκρασία αντί να θυμίζει Άνοιξη, κατεβαίνει όλο και περισσότερο. Ωστόσο, δεν υπάρχει πιο απολαυστική επιλογή για τις κρύες νύχτες από ένα πιάτο ζεστή σούπα.

Εξάλλου, οι σούπες αποτελούν την ιδανική επιλογή που χορταίνει αλλά και ζεσταίνει παράλληλα. Το larnakaonline βρήκε 3 στέκια στα οποία μπορείς να απολάυσεις τη σούπα σου και να ξεκινήσει την εβδομάδα με την πιο νόστιμη ζεστασιά.

Ευ Κουζήν ( 70003336.)

Το ταβερνάκι Ευ Κουζήν στη Λάρνακα βάζει όλη τους την μαεστρία, μας ετοιμάζει νόστιμες ζεστές σούπες και τις περιμένουμε πως και πως. Εκεί μπορείς να βρεις επίσης από κρεατομεζέ, παραδοσιακά ελληνικά πιάτα μέχρι νόστιμα μαγειρευτά, το Ευ Κουζήν δεν υστερεί σε τίποτα, αφού διαθέτει αμέτρητες επιλογές, που προσφέρουν άριστης ποιότητας φαγητό ικανοποιώντας κάθε γούστο.

Το Καφέ της Χρυσάνθης (24 256262)

Μια ζεστή σούπα μπορείς να απολαύσεις επίσης σε ένα all day restaurant της Λάρνακας, εκεί που εκτός από κολοκυθόσουπα θα βρεις και πολλά άλλα σπιτικά φαγητά, πλούσια γλυκά και λαχταριστές σαλάτες. Ο λόγος για το Καφέ της Χρυσάνθης που σίγουρα αξίζει να το επιστεφτείς τόσο για το καλό φαγητό αλλά και την εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Art Cafe 1900 Bar & Restaurant (24653027)

Το αγαπημένο wine bar στο κέντρο της πόλης, Art Cafe 1900 Bar & Restaurant,  ξεκίνησε με τα πρωτοβρόχια να σερβίρει τις υπέροχες σούπες του, που μας συντροφεύουν εδώ και χρόνια τις κρύες νύχτες του χειμώνα και του φθινοπώρου. Μια από αυτές είναι η χορτόσουπα με κρέμα και μαϊντανό και η άλλη ο τραχανάς, που ψήνεται με χαλούμι και δυόσμο, οι οποίες παντρεύονται άριστα με τα σπιτικά τους σκορδόψωμα.

Κουζινομαγεία (24 666669)

Στην ψησταριά αυτή, όλοι βρίσκουν αυτό που έχουν όρεξη να φάνε. Και είναι πάντα καλομαγειρεμένο και νόστιμο, σαν σπιτικό. Ο λόγος για την Κουζινομαγεία που βρίσκεται στα Λιβάδια. Μία ψησταριά ατμοσφαιρική, που φημίζεται για τις σπιτικές συνταγές και τα εξαιρετικά κρεατικά στα κάρβουνα που σερβίρει κάθε μεσημέρι! Εδώ το μεσημέρι θα φας νόστιμα μαγειρευτά και εποχιακά πιάτα, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, μιας και στην Κουζινομαγεία φροντίζουν κάθε μέρα να σου δίνουν πολλές επιλογές, πάντα φρεσκομαγειρεμένες, ανάμεσα τους και ζεστές σούπες.

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend