Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Έρχεται νέα συνάντηση Σάντη-Πουλλαΐδη με στόχο να λυθούν θέματα…
Έρχεται νέα συνάντηση Σάντη-Πουλλαΐδη με στόχο να λυθούν θέματα…

Έρχεται νέα συνάντηση Σάντη-Πουλλαΐδη με στόχο να λυθούν θέματα…

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να προκύψει νέα συνάντηση ανάμεσα στον Ανδρέα Σάντη και τον Χρίστο Πουλλαΐδη με στόχο να συζητήσουν το οικονομικό και την επόμενη μέρα στα διοικητικά.

Αυτό είναι που απασχολεί τη δεδομένη στιγμή την ομάδα της Αμμοχώστου η οποία θέλει να ξέρει τι θα γίνει την επόμενη μέρα στο κεφάλαιο αυτό για να ξέρει και πως θα πορευτεί. Με το έλλειμα της χρονιάς να είναι στα 4,5 εκατομμύρια και χωρίς πρόθεση από πλευράς Πουλλαΐδη να καλύψει το ποσό αυτό τα πράγματα είναι ρευστά.

Ο Σάντης και οι συνεργάτες του είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα, όμως κάτω από τις συνθήκες και τα δεδομένα που οι ίδιοι πιστεύουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν και αυτό είναι ένα κομμάτι των επαφών με τον μεγαλομέτοχο.

Σε μία άλλη εξέλιξη ο Αντόνιο Πιέτο είναι στην Ισπανία και έχει αρχίσει δουλειά ενόψει της νέας χρονιάς. Κάτι που δείχνει ότι η συνεργασία του με την Ανόρθωση θα συνεχιστεί και του χρόνου μιας και υπάρχει ικανοποίηση από την ομάδα της Αμμοχώστου για τον επαγγελματισμό και τα όσα έχει δείξει μέχρι σήμερα.

Είναι δεδομένο ότι μπάτζετ θα είναι μειωμένο κατά πολύ μιας και υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις και πολλοί παίκτες οι οποίοι δεσμεύονται με υψηλά συμβόλαια και για τη νέα σεζόν. Αν κάποιοι αποχωρήσουν χωρίς να αξιώνουν αποζημιώσεις θα είναι ότι καλύτερο για την «Κυρία».

Πάντως, σύντομα είναι πιθανό να έχουμε κι άλλες αποχωρήσεις μετά απ’ αυτήν του Πάντσεον.

Send this to a friend