Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Η «καυτή» Αρένα να της δώσει ώθηση… κορυφής
Η «καυτή» Αρένα να της δώσει ώθηση… κορυφής

Η «καυτή» Αρένα να της δώσει ώθηση… κορυφής

Εξαιρετικά σημαντική η σημερινή αναμέτρηση για την ΑΕΚ η οποία υποδέχεται τον Απόλλωνα στο ΑΕΚ Αρένα και με νίκη επιστρέφει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πιάνει τον ΑΠΟΕΛ στους 60 βαθμούς.

Με τη διοίκηση της ΑΕΚ να αφήνει δωρεάν είσοδο στον κόσμο που βρέθηκε στο ματς με την Γουέστ Χαμ αντιλαμβάνεται κανείς ότι το ΑΕΚ Αρένα θα έχει μπόλικους φίλους της ΑΕΚ οι οποίοι ετοιμάζουν να δημιουργήσουν «καυτή» ατμόσφαιρα μιας και τα κίνητρα είναι πάρα πολλά και διακυβεύεται η κορυφή.

Ο Όλτρα αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο έχει για να μπορέσει να διεκδικήσει και να κερδίσει η ΑΕΚ τον αγώνα. Τόσο οι παίκτες, όσο και ο κόσμος ανυπομονούν για την αναμέτρηση. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και κανείς δεν σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Γουέστ Χαμ αλλά μόνο τον Απόλλωνα.

Πιθανή ενδεκάδα…
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πίριτς, δεξί μπακ ο Ροσάλες, αριστερό ο Εγγλέζου και κεντρικοί αμυντικοί οι Μιλίσεβιτς και Τόμοβιτς. Στην μεσαία γραμμή Γκουστάβο και Πέρε Πονς και επιτελικός ο Τρισκόφσκι ή ο Άλτμαν. Δεξιά της επίθεσης ο Φαράζ, αριστερά ο Γιάκολις και στην κορυφή τη θέση διεκδικούν οι Λόπες και Νίκολιτς με τον πρώτο να είναι φαβορί.

Send this to a friend