Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ένταση, τρεις αποβολές και πέρασμα από την Αρένα για τον Απόλλωνα
Ένταση, τρεις αποβολές και πέρασμα από την Αρένα για τον Απόλλωνα

Ένταση, τρεις αποβολές και πέρασμα από την Αρένα για τον Απόλλωνα

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με τρεις κόκκινες, ένταση και πολλά νεύρα ο Απόλλωνας κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ με 1-0 μέσα στο ΑΕΚ Αρένα και να της «σπάσει» το αήττητο.

Η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Γκουστάβο μέσω ΒΑΡ μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα ήταν καταλυτική και αποφασιστικής σημασίας για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Επί της ουσίας η ΑΕΚ αγωνίστηκε σε όλο το ματς με παίκτη λιγότερο και ο Απόλλωνας το εκμεταλλεύθηκε με το γκολ που σημείωσε ο Ίλιεφ στο 37΄ να είναι αυτό που έκρινε το ματς.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει και να σώσει έστω τον ένα βαθμό κρατώντας και το αήττητο εντός έδρας αλλά δε ν τα κατάφερε και ο Απόλλωνας πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς που του δίνουν ώθηση και ελπίδα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Ένταση στο φινάλε με Χέντι και Τόμοβιτς να πιάνονται στα χέρια και να δέχονται και οι δυο απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή.

ΑΕΚ (Λ. Ολτρα) Πίριτς, Τόμοβιτς, Κάσας (Γκρόμοφ 79′), Λέδες, Τρισκόφσκι (Λόπες 60′), Φαράζ (Ναούμ 86), Μιλίτσεβιτς, Ροσάλες, Πονς, Γιάκολις (Όιερ 60′), Άλτμαν (Νίκολιτς 60′)

Απόλλωνα (Μ. Αντόνε) Γιοβάνοβιτς, Εκπολό, Πεϊμπέρνς, Πίττας, Ίλιεφ (Ντιγκινί 72′), Βα (Ντανίλο 72′), Χαμάς, Χάμπος (Σαχάρ 86′), Φιλιώτης, Ουάρντα (Χουσεϊν 86′), Κολ

 

Send this to a friend