Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Κάντε το εικόνα και η ΑΕΚ θα είναι πρωταθλήτρια…
Κάντε το εικόνα και η ΑΕΚ θα είναι πρωταθλήτρια…

Κάντε το εικόνα και η ΑΕΚ θα είναι πρωταθλήτρια…

Πραγματικά η ΑΕΚ χθες δεν έχασε. Δεν ηττήθηκε, δεν γνώρισε καμία απογοήτευση. Η ήττα ήταν μόνο στα… τυπικά του αγώνα γιατί σε όλα τα υπόλοιπα κέρδισε και μάλιστα κέρδισε πολλά που θα την συντροφεύουν για χρόνια.

Οι 8000 ΑΕΚτζήδες που βρέθηκαν στο ΑΕΚ Αρένα ήταν εκπληκτικοί. Έδωσαν τη δική τους παράσταση και έκαναν άπαντες να παραμιλούν με την ατμόσφαιρα στο ΑΕΚ Αρένα. Ο Μόγιες το είχε συζητήσει με τους παίκτες του, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ένοιωσαν τον κόσμο να είναι ο 12ος παίκτης στο γήπεδο και η περηφάνια όλων ξεχείλιζε από το πρώτο λεπτό.

Ειδικά στα τελευταία στάδια του αγώνα, όταν η ΑΕΚ έχανε 2-0 και το τέλος πλησίαζε, τότε ήταν που η φωνή του κόσμου δυνάμωνε και τα ντεσιμπέλ ανέβηκαν ακόμη περισσότερα. Δυνάμωνε περήφανα, με καμάρι, με θαυμασμό, λες και δεν ήθελαν να τελειώσει η βραδιά. Η ΑΕΚ έχανε αλλά ποιος νοιαζόταν. Ο κόσμος απόλαυσε αυτό το ανεπανάληπτο και μοναδικό ευρωπαϊκό ταξίδι.

Για φανταστείτε το ΑΕΚ Αρένα να έχει αυτή την ατμόσφαιρα στα υπόλοιπα πέντε ματς που μένουν για το τέλος του πρωταθλήματος και να είναι κατάμεστο. Κάντε το εικόνα στο μυαλό σας και η ΑΕΚ αν το κάνει πράξη θα είναι, πολύ πιθανόν, πρωταθλήτρια!

Send this to a friend