Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δήμος Λάρνακας: Ημέρα της γυναίκας, μια βαρυσήμαντη ημέρα
Δήμος Λάρνακας:  Ημέρα της γυναίκας, μια βαρυσήμαντη ημέρα

Δήμος Λάρνακας: Ημέρα της γυναίκας, μια βαρυσήμαντη ημέρα

Ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ημέρα της γυναίκας, μια βαρυσήμαντη ημέρα. Μια ημέρα που με δυναμισμό και επιμονή για την επίτευξη των αγώνων. Δεν είναι γιορτή ή μόνο γιορτή, είναι μέρα αναφοράς στη ζωή και στην γέννηση. Είναι μέρα τιμής για όλο το ανθρώπινο γένος καθότι η γυναίκα είναι ο φορέας που το διατηρεί και το διαιωνίζει.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Ανδρέας Βύρας συνάντησε σήμερα στο Γραφείο του, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, το Γυναικείο  Προσωπικό του Δήμου Λάρνακας.

Η Ημέρα της Γυναίκας είναι για τον Δήμο Λάρνακας κάτι πιο σημαντικό από τα εθιμοτυπικά. Η  Γυναίκα σύζυγος, μάνα, κόρη, γιαγιά, εγγονή, η Γυναίκα οικοκυρά, εργαζόμενη, επιχειρηματίας, η Γυναίκα που αγωνίζεται κάθε μέρα, που βιώνει τις αδικίες, τις ανισότητες μισθολογικά, εργασιακά, προσωπικά, στα μικρά και στα μεγάλα.

Ο Δήμος Λάρνακας, θέλοντας να ξεφύγει από τα στερεότυπα, συμβολικά, αναγνωρίζοντας τον πολύπλευρο ρόλο των εργαζομένων του, παραχώρησε σε όλες τις εργαζόμενες του Δήμου Λάρνακας, δυο ώρες από τον προβλεπόμενο εργασιακό χρόνο. Επίσης, πρόσφερε στην κάθε μια, συμβολικό δώρο, από την Europa Donna.

Send this to a friend